الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من موافقم چون از خانواده ها و تربیتشون شناخت خوبی داری و چشم و هم چشمی کمتره. عروس و داماد برای دو خانواده عزیزن و هواشون رو دارن. اما تو فامیل ما ازدواج فامیلی نیست کلا پسرا غریبه می گیرن.
لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
من موافقم چون از خانواده ها و تربیتشون شناخت خوبی داری و چشم و هم چشمی کمتره. عروس و داماد برای دو خ ...
عزیزم اینا ظاهر قضیه هست خدا نکنه ی اختلاف کوچیک یا طلاق رخ بده همون فامیل به دو حزب تقسیم میشن ، من دوستم بود عروس دختر خاله شون بود و به طلاق کشید اصلا ی وضعی ی عده طرف خانواده عروس ی عده طرف خانواده داماد
من آرزو داشتم با پسر خاله ام ازدواج کنم خیلی عاشقش بودم
کلا از ازدواج فامیلی خوشم میومد از بچه گی نمیدونم چرا
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤