2777
2789
 کلا نداریم ازدواج فامیلی همه با غریبه وصلت کردن جز ی مورد اونم ۲۰ سال پیش که اخرشم جدا شدن&n ...

ما کلا ازدواجا فامیلی هست 😆

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من .چون شوهرم هم عاقله هم بالغ و...... از هر لحاظ درک میکنه منو.

منکر این نمیشم بعضی وقتا قهر سنگین میکنه🤭

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافقم چون از خانواده ها و تربیتشون شناخت خوبی داری و چشم و هم چشمی کمتره. عروس و داماد برای دو خانواده عزیزن و هواشون رو دارن. اما تو فامیل ما ازدواج فامیلی نیست کلا پسرا غریبه می گیرن.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
ما کلا ازدواجا فامیلی هست 😆

اره واقعا اطرافم دوستام دیدم اونقدر ازدواج فامیلی داشتن و دارن نسبت های عجیبی اختراع شده 😂😂

ولی ما اصلا نداریم کلی مرموز هستیم برای انتخاب عروس و داماد نم پس نمیدیم تا مراسم بله برون 🤣

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

من با پسر عموم ازدواج کردم البته با غریبه هیچ فرقی نداشتیم چون بیست سال ندیده بودمش فقط فامیلمون یکی بود 

پسر خیلی خوبیه نجیب کاری باحیا  ولی خب درگیری زیاد بین خانوادها ایجاد شد  که باعث شد ارزش و احترام طرفین از بین بره 

من غریب ترجیح میدم به فامیل 

من موافقم چون از خانواده ها و تربیتشون شناخت خوبی داری و چشم و هم چشمی کمتره. عروس و داماد برای دو خ ...

عزیزم اینا ظاهر قضیه هست خدا نکنه ی اختلاف کوچیک یا طلاق رخ بده همون فامیل به دو حزب تقسیم میشن ، من دوستم بود عروس دختر خاله شون بود و به طلاق کشید اصلا ی وضعی ی عده طرف خانواده عروس ی عده طرف خانواده داماد

بعد بدیش اینجاش زیر اب همو میزدن 😂

تا حالا باهم قهرن 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
چرا پشیمونی من از اینکه با غریبه ازدواج کردم پشیمونم

چون فکر میکردم   فامیل که باشه    راحت با همه فامیلا رفت و آمد میکنیم و منو از خانوادم دور نمیکنه و از خودمونه و....

اما الان  هم جوری شده با همه فامیلای من قطع ارتباط کرده و رو هر کدوم یه ایراد الکی میزاره هم   با خانوادم بده.  

غریبه بهتر بود به نظرم

من آرزو داشتم با پسر خاله ام ازدواج کنم  خیلی عاشقش بودم

کلا از ازدواج فامیلی خوشم میومد از بچه گی نمیدونم چرا

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤