2777
2789

ناراحتی نداره تعداد بچه هایی که عینک میزنن کم نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ولی دکتر هنوز عینک نداده .

چند سالشه بچتون؟

من دوماه پیش بردمش دکتر متخصص گفت مشکلی نداره 

چند روز پیش بهداشت پیام داد برای معاینه بیاین تا رفتیم گفت ارثی ضعیفه دوجا دکتر بردم تایید کردن امروز گرفتیم عینک😔

چند سالشه بچتون؟ من دوماه پیش بردمش دکتر متخصص گفت مشکلی نداره  چند روز پیش بهداشت پیام داد ب ...

بخدا این غصع نداره

دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
چند سالشه بچتون؟ من دوماه پیش بردمش دکتر متخصص گفت مشکلی نداره  چند روز پیش بهداشت پیام داد ب ...

منم دقیقا امروز عینکشو گرفتم😔۴ سالشه

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

عزیزم سختت نبود؟ طفلی بچم هیچی نمیگه از امشب زده ولی خودم دلم ریش میشه براش گناه داره😔

چرا سخت بود

به خصوص اینکه تنبلی چشم داشتم ی چشمم رو میبستن روزا تا فعال تر بشه و برا منی که توی دوره پیش دبستانی فهمیدن و با چشم بسته میرفتم پیش خیلی بد بود

اگه عینک تنها بود کنار میومدم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
بخدا این غصع نداره

میدونم عزیزم در مقابل این مریضی ها باید خداروشکر کنم که سالمه ولی اینم برام ناراحتی بزرگیه انقدر رعایت کردم کم تلویزیون ببینه تو گوشی نباشه ولی دکتر میگه اینا ربطی نداره همش ارثیه

پس یعنی ممکنه چشماشون بعدا ضعیف بشه؟

منم ۳ سال و نیمگی دخترمو بردم با یه دستگاهی از دور تست کردن و گفتن مشکلی نداره و کارت دادن ولی الان چند ماه دیگه  ۵ سال رو تموم میکنه احساس میکنم تنبلی داره مخصوصا که تلویزیون رو دوس داره بره از نزدیک ببینه همش

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤