2777
2789

در رابطه با تاپیک قبلی...

پست های آخرمو بخونید بعدددد بریزید رو سرم😑 

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

من همه رو خوندم

اولا که جسارتا شوهرت بیشعوره که برگشته میگه چه کمکی ما‌که چیزی ندیدیم.این چیزا شوخی نیست

دوما بعضیا یسری اخلاقای بد یا خاص دارن حالا زنداداش شما از باباش خیلی تعریف میکنه چه ازاری به شما میرسونه!؟ توجه نکنید

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بود گلم ترکید ؟

ن عزیزم کاربرا الکی قضاوت میکنن.نمیگن شرایط ما با شما فرق داره.اصلا کل حرفا مو ندیدن😕

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

ن عزیزم کاربرا الکی قضاوت میکنن.نمیگن شرایط ما با شما فرق داره.اصلا کل حرفا مو ندیدن😕

همین دیگه خیلی سخته ما تو دوتا خط باید کمک‌کنیم در حالی ک نه از اخلاق شما خانواده فرهنگ و رسم و رسوم خبر نداریم و فقط خودمون رو میزاریم جات

من همه رو خوندم اولا که جسارتا شوهرت بیشعوره که برگشته میگه چه کمکی ما‌که چیزی ندیدیم.این چیزا شوخی ...

خودت بیشعوری بی ادب.اونا باهم شوخی میکنن در حدی که هضمش برات سخته ....چون عقده ای هستی مطلبو درک نکردی. 

میگم برادرم داره اذیت میشه تو رابطه شون.زنداداشمم دوست دارم نمیخوام دخالت کنم چون تا حالا نکردم...زنداداشم یه کارایی کرده جلو همه داداشم رو بی عرضه و آدم ساده لوح میبینن ...داداشم بارها بهم گفته زنش اذیت میکنه....اما من این وسط نمیدونم باید چه کاری براشون انجام بدم!!!.اینجا دردامو گفتم که نظرات مبارکتون رو خوندم