2777
2789
عنوان

شوهرم دیوانه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 57 پست

بنظرم اگر کلا از اشپزیت ایراد میگیره با مهربونی ازش مشورت بگیر ازش نظر بخواه تو اشپزی مشارکت کنه و ازش تعریف کن

البته امیدوارم جنبه شو داشته باشه

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا برای باطل کردن دعا خوبه من دیگه راست یا دروروغشو نمیدونم. جیش با اب قاطی کنی بده بخوره ...

اولی خوب جواب میده اسی    

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
بنظرم اگر کلا از اشپزیت ایراد میگیره با مهربونی ازش مشورت بگیر ازش نظر بخواه تو اشپزی مشارکت کنه و ا ...

من کلا قلقش اومده دستم زیاد نباید رو بدی بهش.الان نمیدونم چش شده

و اصلا به دعا و نمیدونم طلسم و اینا فکر نکن چون حتی فکر کردن بهش هم ضعیفت میکنه و نمیذاره دنبال راه حل باشی

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
این چیزا برای باطل کردن دعا خوبه من دیگه راست یا دروروغشو نمیدونم. جیش با اب قاطی کنی بده بخوره ...

وای اینایی ک گفتی عالین من انجام دادم جواب گرفتم

کاربر قدیمی ام همون سفید برفی ۲ 
بابای منم الیته کسی پرش نمیکنه 😂الیته بعضی موقع ها بهش حق میدم

حالا خوبه ده ساله افتاده یه گوشه، هنوزم دست بردار نیس

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
وای اینایی ک گفتی عالین من انجام دادم جواب گرفتم

واقعا؟همشونو حتی جیش؟

من حتی شنیدم اگر جیش بدی به شوهرت حرف گوش کن میشه😂فقط نمیدونم جیش سره صبح باشه که رسوب کرده یا جیش آخر شب خلاصه جیش که نیست طلاعه

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
اصلا از ظهری یه ادم دیگه شده.میچرخه فقط اتو پیدا کنه دعوا بندازه

دقیقا بابای منم همینه میره اموزشش میدن میاد اجراش میکنه

دنبال بهونه میگرده قهر کنه 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
واقعا؟همشونو حتی جیش؟ من حتی شنیدم اگر جیش بدی به شوهرت حرف گوش کن میشه😂فقط نمیدونم جیش سره صبح ...

همون رسوبیو بده بخوره اثرش بیشتر باشه

شوخی کردم اینا خرافاتن 😐 مریض میشه بدبخت

حالا خوبه ده ساله افتاده یه گوشه، هنوزم دست بردار نیس

بنده خدا چرا اخه

ببین بعضی چیزا هس مثلا اصراف تو گاز بابام گیر میده حق میدم بهش 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
بنده خدا چرا اخه ببین بعضی چیزا هس مثلا اصراف تو گاز بابام گیر میده حق میدم بهش 

انقد که اینو اونو زجر داده ده ساله مریض افتاده 

یه موقع میبنیی زنگ میزنه التماس میکنه حلالم کنین

یه موقعم بابامو اموزش میده و دروغ سرهم میکنه و...