نازگل_m18 مدیر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 58 پست دوستان من داخل هفته ششم هستم نفخ شدید دارم با درد تخمدان سمت راست چیکار کنم خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️ 1401/08/03 | 23:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 از همین الان مشخصه سختیای زیادی در انتظارمه اوایل ک فهمیده بودم چیزیم نبود الان چهارروزی هس رو دقیقع ... خخخ اولاش یه کم دردا اذیت کننده اس چون همراه با نفخ شدیده. کم کم بهتر میشی. من خودم تا دو ماه نفخ شدید داشتم بعدش اوکی میشه خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
نازگل_m18 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 اینطور ک مشخص بارداری سختی زیاد داره اما ارزش سالم بودن و بغل کردن بچه رو داره😍🥺 خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
saraab2 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 1353 کمر دردو دل درد خیلی دارم مخصوصا تخمدان راستم با نفخ شدید دیگ کلافه شدم نفخ چیه؟🤣 واقعا نمیدونم چه حالتیه
نازگل_m18 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 پس این ماه هم باردار نیستم😪 دنبال علائم نباش زیاد من یه روز قبل از ک بفهمم باردارم نشسته بودم گریع میکردم الان پری میاد خودمم هشت ماه اقدام بودم خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 پس این ماه هم باردار نیستم😪 این یه مشخصه اس. نا امید نباش. ایشالله به زودی نی نی میاد تو دلت خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
نازگل_m18 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 خخخ اولاش یه کم دردا اذیت کننده اس چون همراه با نفخ شدیده. کم کم بهتر میشی. من خودم تا دو ماه نفخ شد ... چاره ای جز تحمل نیست پس😊 خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
نازگل_m18 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 این یه مشخصه اس. نا امید نباش. ایشالله به زودی نی نی میاد تو دلت شما ماه چندم هستی نی نیت چیه خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 چاره ای جز تحمل نیست پس😊 موفق باشی🥰 به سلامتی نی نی تو بغل کنی انشالله 🤲💜 خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
saraab2 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 1353 دنبال علائم نباش زیاد من یه روز قبل از ک بفهمم باردارم نشسته بودم گریع میکردم الان پری میاد خودمم هش ... شما بعد شیش ماه دکتر رفتین؟
نازگل_m18 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 موفق باشی🥰 به سلامتی نی نی تو بغل کنی انشالله 🤲💜 مرسی ابجی همچنین خودت عزیزم ممنونم از راهنمایی هات❤️ خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 شما ماه چندم هستی نی نیت چیه من ۲۴ هفته ام. تو ماه ۶. دختره😍 خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
saraab2 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 1353 این یه مشخصه اس. نا امید نباش. ایشالله به زودی نی نی میاد تو دلت چهار روز مونده به پریم و چهارمین ماه اقدامم ماه های قبل خیلی تخمدانهام درد میکرد و سیکلم نامنظم شده بود ماه قبل سیکلم درست شد این ماه دردی ندارم
نازگل_m18 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 شما بعد شیش ماه دکتر رفتین؟ نه من ماه سوم اقدام رفتم دکتر هم خودم هم همسرم هیچ مشکلی نداشتیم همه چی عالی بود اما هشت ماه طول کشید تا باردار شدم خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 مرسی ابجی همچنین خودت عزیزم ممنونم از راهنمایی هات❤️ قربونت🥰 خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
نازگل_m18 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 296 من ۲۴ هفته ام. تو ماه ۶. دختره😍 بسلامتی عزیزم انشاالله ک با دل خوش بغل بگیریش😍 خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️