2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 58 پست
از همین الان مشخصه سختیای زیادی در انتظارمه اوایل ک فهمیده بودم چیزیم نبود الان چهارروزی هس رو دقیقع ...

خخخ اولاش یه کم دردا اذیت کننده اس چون همراه با نفخ شدیده. کم کم بهتر میشی. من خودم تا دو ماه نفخ شدید داشتم بعدش اوکی میشه

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده

اینطور ک مشخص بارداری سختی زیاد داره اما ارزش سالم بودن و بغل کردن بچه رو داره😍🥺

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس این ماه هم باردار نیستم😪

دنبال علائم نباش زیاد من یه روز قبل از ک بفهمم باردارم نشسته بودم گریع میکردم الان پری میاد خودمم هشت ماه اقدام بودم

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
خخخ اولاش یه کم دردا اذیت کننده اس چون همراه با نفخ شدیده. کم کم بهتر میشی. من خودم تا دو ماه نفخ شد ...

چاره ای جز تحمل نیست پس😊

این یه مشخصه اس. نا امید نباش. ایشالله به زودی نی نی میاد تو دلت

شما ماه چندم هستی نی نیت چیه

موفق باشی🥰 به سلامتی نی نی تو بغل کنی انشالله 🤲💜

مرسی ابجی همچنین خودت عزیزم ممنونم از راهنمایی هات❤️

این یه مشخصه اس. نا امید نباش. ایشالله به زودی نی نی میاد تو دلت

چهار روز مونده به پریم و چهارمین ماه اقدامم ماه های قبل خیلی تخمدانهام درد میکرد و سیکلم نامنظم شده بود ماه قبل سیکلم درست شد این ماه دردی ندارم

شما بعد شیش ماه دکتر رفتین؟

نه من ماه سوم اقدام رفتم دکتر هم خودم هم همسرم هیچ مشکلی نداشتیم همه چی عالی بود اما هشت ماه طول کشید تا باردار شدم

من ۲۴ هفته ام. تو ماه ۶. دختره😍

بسلامتی عزیزم انشاالله ک با دل خوش بغل بگیریش😍