2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 58 پست
هر روز ضرر داره ها. مخصوصا سه ماهه اول

پس سعی میکنم فقط در مواقع ضروری استفاده کنم

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بری احتمالا  برا دردت سونو برات می‌نویسه ..  منم اوایل خیلی با نفخ اذیت میشدم ولی بعداً بهتر میشی ..

نمیشه گفت دردت حتما مال تخمدانها  .. شاید همون نفخ باشه بهت فشار بیاره‌...

من چهار سال. پیش جراحی کردم بعدش باردارشدم تا بعد از زایمان با نفخ و یبوستجای لاپاروسکوپیم بشدت درد میکرد .. اینقدر دکتر رفتم که حساب نداشت بعدها فهمیدم که جای عملمه.. الان رو این بارداریمم همون‌طورم یکم خفیف تر

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦
سرخود نخور دختر جون شاید برا اون خانوم مشکل نداشته باشه ببین دکترت چی میگه

هنوز نرفتم دکتر گذاشتم برا تشکیل قلب برم

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
دکتر بری احتمالا  برا دردت سونو برات می‌نویسه ..  منم اوایل خیلی با نفخ اذیت میشدم ولی بعد ...

هفته هشت میرم حتما اطراف ما نمیشه حرف بزنی سریع میگن عادیه برا بارداریه انگاری خودم نمیدونم

من خودم گرمیجات اصلا نمیخوردم . الانم نمی‌خورم.چون گرمی واسه رحم خوب نیس

خودمم بیشتر چیزای خنک میخورم تا گرم

اره

انواع و اقسام درد و انقباض میاد سراغت. پس هر چی شد دیگه جز بارداریه مگر اینکه واقعا شدید و غیر قابل تحمل باشه

البته بعضیا هم هیچ علائمی ندارن. انشالله شمام بدون هیچ سختی ای این دوران رو بگذرونی.

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
انواع و اقسام درد و انقباض میاد سراغت. پس هر چی شد دیگه جز بارداریه مگر اینکه واقعا شدید و غیر قابل ...

از همین الان مشخصه سختیای زیادی در انتظارمه اوایل ک فهمیده بودم چیزیم نبود الان چهارروزی هس رو دقیقع یه درد جدید میاد

درد تخمدانتون الان شروع شده  عزیزم میشه بگین قبل موعد ترشحاتتون کم بود یا زیاد؟ آخه میگن اگه ب ...

زیاد بود ترشحات