2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 58 پست
چهار روز مونده به پریم و چهارمین ماه اقدامم ماه های قبل خیلی تخمدانهام درد میکرد و سیکلم نامنظم شده ...

امیدت ب خدا باشه عزیزم انشاالله که بارداری گلم

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت🥰

زنده باشی گلم

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️
خداروشکر باردار شدین امیدوارم نی نیتون سالم باشه

مرسی عزیزم انشاالله ک شما هم این ماه باردار باشی عزیزم

چهار روز مونده به پریم و چهارمین ماه اقدامم ماه های قبل خیلی تخمدانهام درد میکرد و سیکلم نامنظم شده ...

اصلا هی مقایسه نکن. بخدا بیخیال باشی زودتر میگیره. وقتی هی هر ماهتو با ماه قبلی مقایسه کنی و نگران باشی بدتره‌. میگیره مطمئن باش. هنوز خیلی وقت نیس که تو اقدامی. عجله نکن

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
فدات بشم مرسی. خیلی برام دعا کن. منم قابل باشم برات دعا میکنم💕

عزیزی شما . چشم عزیزم انشاالله که بسلامتی و خوشی بغل میگیری دختر خانوم گلت رو😍😘

خیلی سخته انتظار ولی چارا ای نیست باشه عزیزم ممنون

درک میکنم خودم این انتظارا رو کشیدم. بخاطر همین میگم بیخیال باش. چون تجربه کردم. تو همین نی نی سایت هم خیلیا میگن بیخیال شدن و باردار شدن خود به خود

خیلی سخته انتظار ولی چارا ای نیست باشه عزیزم ممنون

خیلی زیاد سخته عزیزم کاملا درکت میکنیم چون هممون بعد از کلی انتظار خدا بهمون نی نی داد انشاالله ک این ماه هم شما باردار باشی عزیزم

عزیزی شما . چشم عزیزم انشاالله که بسلامتی و خوشی بغل میگیری دختر خانوم گلت رو😍😘

لطف داری. انشالله واسه همه مامانا همینطور باشه و همه آرزومندا دامنشون سبز شه🤲

خیلی زیاد سخته عزیزم کاملا درکت میکنیم چون هممون بعد از کلی انتظار خدا بهمون نی نی داد انشاالله ک ای ...

ان شا ا... ممنون از دعاهاتون امیدوارم همگی سالم باشین و نی نیتون رو به سلامتی بغل کنین