2777
2789
عنوان

بارداری

208 بازدید | 58 پست

دوستان من داخل هفته ششم هستم نفخ شدید دارم با درد تخمدان سمت راست چیکار کنم

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق نعنا میگن باعث سقط میشه

خدایا شکرت بابت تو دلیم بعد ازکلی و انتظار خدایا شکرت بخاطر بودنش اگ میشه برای سلامتی فرزندم یه صلوات بفرستین ک بسلامتی و دل خوش بغل بگیرمش 😍❤️

خالی کن بابا😐😂

درد تخمدانم طبیعیه رفتی سونو بگو چک کنن

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

کمر دردو دل درد خیلی دارم مخصوصا تخمدان راستم با نفخ شدید دیگ کلافه شدم

عرق نعنا رو دکترم به من گفت‌اگه خیلی اذیت بودم روزی یه قاشق اشکال نداره

فردا به همسرم بگم بخره

دیگه بارداری همینه. تازه اولشه😄 

تازه اول راهم 

فردا به همسرم بگم بخره

سرخود نخور دختر جون شاید برا اون خانوم مشکل نداشته باشه ببین دکترت چی میگه

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱