2777
2789
عنوان

شما بودید....

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 16 پست
نه اینا رو نداره خدا رو شکر ولی توجهش به جزئیات خیلی کمه...مثلا تا حالا نشده یه چایی برای من بری ...

عزیزم این چیزایی که تو انتظار داری رو خیلی از مردای دیگه هم انجام نمیدن،فقط شوهر تو‌نیست.از همین مثالایی که زدی اگه خودت ازش بخوای چی؟انجام میده؟مثلا نشسته باشین بگی عزیزم یه فنجون چایی واسم میریزی بیاری؟میخوام ببینم اینجوری پا میشع واسه تو؟

عزیزم این چیزایی که تو انتظار داری رو خیلی از مردای دیگه هم انجام نمیدن،فقط شوهر تو‌نیست.از همین مثا ...

درسته عزیزم خیلی از مردا اینجوری ان...

میدونی آدم دوست داره بدون اینکه بخواد یکی براش کاری رو انجام بده حتی کوچیک، اینجوری حس میکنی دوستت داره و به فکرته وگرنه بگم بریز یا بیار میاره

ولی اینکه خودش انجام بده شاید تو این ده سال یه بار دوبار شده باشه

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.