2777
2789

مثلا تایپک میزنن شوهرم میگه فلان قسمت ظاهر یا اندامت مشکل داره یا من دوست ندارم، همه میگن غلط کرده مگه کور بود تو خواستگاری ندید اینا رو

بعد یکی دیگه تاپیک میزنه مثلا قد شوهرم کوتاهه یا خیلی لاغره یا مشکلات ظاهری دیگه، همونا باز میگن جدا شو، آدم هیچ وقت نمیتونه با ظاهر بد کنار بیاد!!!!!! و از این قبیل حرف ها و تفکرات ...

یا مثلا خانم که خیانت میکنه اکثرا میگن اشکال نداره آدم جایز الخطاست،  توبه کن از شوهرت معذرت خواهی کن، یه زندگی جدید شروع کن و‌‌‌‌...

حالا اگه آقا خیانت کنه بعد از انواع فحش های رکیک، سریع میگن جدا شو، خیانت قابل بخشش نیست و ...

اینها یک نمونه کوچیکش بود...

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

چرا بعضی ها اینقدر افراط میکنن در مرد ستیزی یا حتی زن ستیزی؟!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

منم این چیزا رو دیدم.

اسمشو نمیذارم ضد مرد بودن‌. بهش میگم افکار متناقض. یکی از مهم ترین مشخصه های یه ذهن به بلوغ نرسیده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا رو از کجا در میارید

اینجا تاپیک خیانت مرد هم که میزنن همه حمله میکنن به زن مقابلش،برای این که یه تاپیک بزنید لازم نیست واقعیت رو وارونه کنید

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
منم این چیزا رو دیدم. اسمشو نمیذارم ضد مرد بودن‌. بهش میگم افکار متناقض. یکی از مهم ترین مشخصه های ...

ببین گاهی این حرف ها از طرف نوجوان ها زده میشه که خب مشخصه علتش چیه

ولی گاهی خانم های بالغ این حرف رو میزنن که ب شدت عجیبه برام

ببین زنهاسالهای زیادی رورنج کشیدن بخاطرظلمه مردها این نظراتی همکه میخونی یکجور خشمه ازادشده هستش 

همه میدونن همهی ادماممکنه اشتباه کنن ولی چون ازنظرمردااشتباه زنهاغیرقابل بخششه زنهاهم خشمشونواینطور بروز میدن

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
راس میگیا حالا ببین دو طرفه اس مردا هم از زنا فراری شدن

دقیقا اونها هم انگار حق ب جانب شدن 

بعضی اقایون و خانوم ها خودشون رو جنس برتر میدونن که از نظر من اونها احمق هستن 

بعدشم اینجا زن عاقل و بالغ خیلی کم هست اکثرا بچه هستن که دارای هیجانات نوجونی هستن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اینا رو از کجا در میارید اینجا تاپیک خیانت مرد هم که میزنن همه حمله میکنن به زن مقابلش،برای این که ...

عزیزم من عقده تاپیک زدن که ندارم

اینها چیزهایی بوده که در این ۸ سال عضویت تو سایت دیدم

و این یکی دو سال اخیر خیلی شدید تر شده

یه علتش جامعه مردسالاری ایرانه  اینقدر به مردا بها دادن و بالا بردن گفتن هرکاری بکنه باز مرده& ...

منم همین فکر رو میکنم

در مقابله با جامعه مرد سالار خانم ها ب مقابله رو آوردن که شدیدا هم توش دارن افراط میکنن