2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 41 پست
اخه میدونم اینجورن مشتری هاش ی محیط مردونس نمیدونم چیکار کنم

انشالله که راست میگه.شما هم زیاد حساس نشو شاید بعد زایمان حساس شدی

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودارضایی میکنه...چون میگی بعد از زایمانم شکاک شدم یعنی اینکه نیازهای جنسیش مثل قبل برآورده نشد ...

ن کم نشده توجه مون نمیدونم چ مرگم شده گوشیشم دائم دستمه همه جاشو میگردم یزی نیست نمیدونم چیکار کنم دعام کنید مشکلم حل بشه

اومدی اینجا که حالت رو بد تر کردی 

الان به چی شک داری این که فیلم ناجور می بینه ؟ با کسی هست ؟؟؟؟ یا هرچی 

آیا توی زندگیت مشکلی ایجاد شده ؟ 

هرکار می کنه به خودش مربوطه !

شما خانم ها رو دو دسته کن بعد خودت قضاوت کن 

خانم هایی که همسرشون به اونها واقعا خیانت می کنه اما خبر ندارن و شک هم ندارن ؛ زندگی آرامی دارن !

خانم هایی که همسرشون کار نکرده اما مشکوک هستن و زندگی آشفته ای دارن !

ببین چی برات مهم تره زندگی مشترکت همراه با بچت یا .... 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
ن کم نشده توجه مون نمیدونم چ مرگم شده گوشیشم دائم دستمه همه جاشو میگردم یزی نیست نمیدونم چیکار کنم د ...

اگر اینجوریه که میگی راستش خودت با مشاور یکی دو جلسه صحبت کن...به احتمال زیاد شکاک شدی 

اومدی اینجا که حالت رو بد تر کردی  الان به چی شک داری این که فیلم ناجور می بینه ؟ با کسی هست ؟ ...

اومدمی راهی برای حل شکاک بودنم پیدا کنم 

بخدا خودمم خسته شدم نمیدونم چمه الکی گوشیشو میگردم هزار بار 

هیچیم نیست ولی باز میگردم مریض شدم هورمونام بهم ریخته 

اومدمی راهی برای حل شکاک بودنم پیدا کنم  بخدا خودمم خسته شدم نمیدونم چمه الکی گوشیشو میگردم هز ...

خوب علامت اضطراب هست خوبه یه مشاور پیدا کنی بهتر کمکت می کنه 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
اخه ژل تاخیری میخواد چیکار خودارضایی بعدشم تو نغازه جایی نداره دوربینم ب گوشی خودم وصله میلینمش کاری ...

خب اگه دوربین داره و شما میبینیش پس بشین نگاه کن ببین کسی ژل لوبریکانت رو جا گذاشته رو میز یا نه؟

از یه طرف میگی مشکوکم بهش،باز از یه طرف میگی بهش اطمینان دارم جون بچه قسم نمیخوره الکی.از طرفی پس چرا دیگه تاپیک زدی؟

بعد میگی دوربین داره و خودت میبینیش پس بشین ببین کار کی بوده دیگه.حرفات ضد و نقیض هستن دقت کردی؟؟؟؟؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
خب اگه دوربین داره و شما میبینیش پس بشین نگاه کن ببین کسی ژل لوبریکانت رو جا گذاشته رو میز یا نه؟ ا ...

دقیقا تو که دوربین داری شده ۱۰۰ساعته هم باشه یه زن چکش میکنه تا دلش اروم شه

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭