2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 41 پست

عزیزم وسواس فکری شدی.

باید کمتر به شوهرت با اینجور مسائل فکر کنی.خودتو خیلی درگیر نکن.چون دیگه خیلی تابلوعه که هیچ پدری جون بچه خودشو قسم نمیخوره

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم تو این موارد از کسی چیزی نپرس چونکه تو جزئیات شوهرتو میدونی فقط تو میتونی بفهمی ایا میتونه فلان کارو انجام بده یا نمیتونه همیشه زن ها خودشون میفهمن شوهرشون اینکارس یا اینکارو کرده یا نکرده اینجوری نمیشه قضاوت کرد کسی رو ولی برات ارزو میکنم هیچ وقت تو دل شک و بد بینی نیوفتی و همسرت بهت وفا دار باشه♥️

شاید خودارضایی میکنه...چون میگی بعد از زایمانم شکاک شدم یعنی اینکه نیازهای جنسیش مثل قبل برآورده نشده...شما هم به جای هل کردن اول ببین قبلا هم اینجوری بود اگر بود که تکلیفش مشخصه ولی اگر بعد از زایمانت اینجوری شده احتمالش قویه خودارضایی باشه...ببخشیدا راحت میگم اگر با زن دیگه ای بود نیاز به ژل تو جیب گذاشتن نبوده!امیدوارم متوجه شده باشی..خودت باید اخلاق شوهرت دستت اومده باشه...شوهر منم قبل از ازدواج ازش پرسیدم خودارضایی میکردی گفت آره...یه بار هم بیشتر نپرسیدم تا عادی نشه و از اونور رابطه جن سیمو تقویت کردم ولی من هنوز بچه ندارم مطمئنا بعد از بچه توجه به همسر کمتر میشه