2777
2789
عنوان

منظور از حرفاش چیه؟؟؟

96 بازدید | 7 پست

ما همو نمیشناسیم فقط در حد اسم و و اهل کجا شهریم بعد ی روز داشتیم در مورد کنکور صحبت کردیم ک یهو رسید ب بحث عاشقی 

یعنی یجورایی منو ب زبون کشید ک بفهمه با کسی هستم یا ن 

بعد یهو گفت ک من عاشقتم و از این چیزا ....خیلی صاف و ساده گفت حتی چندبار پیشنهاد داده بود ک باهاش دوس شم یعنی عاشق هم شیم اما من جواب رد دادم نخواستم اما چند روز بعد دوباره درمورد عروسی حرف میزنه باهام ....... کلا باهام خیلی راخت حرف میزنه

این بگم پسر خوبیه 

بنظرتون منظور خاصی داره از حرفاش ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم کسیکه حتی ندیدیش از نزدیک و فقط واسه هم نامه رد و بدل میکنید ، اصلا چطور میتونه منظور خاصی داشته باشه؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

ذهنتو درگیر این حرفا نکن 

بگذر

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سلام وقت بخیر، ببخشید من یکی از کامنت هاتون رو خوندم که از مشاورتون تعریف کردید اگه خوبه میشه ی رزومه خلاصه ای دربارشون بگید و اینکه رتبه خودتون چند شد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

وطن ای هستی من..