2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 149 پست
مثلا وقتی آشپزی میکنم اگر همسرم تشکر کنه و از غذام تعریف کنه خوب دفعات بعدی هم با اشتیاق بیشتری غذا رو آماده میکنم و سعی میکنم بهتر بشه اما اگر طوری رفتار کنه که وظیفه ام بوده و باید آماده میکردم خوب ناراحت میشم
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه قبول دارم! شما توی تاپیک ها رو بخوانید که چقدر به بعضی از دوستان میگیم کارشون یا حرفشون غلط بوده یا چطوری بگن و رفتار کنن بهتره
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
من 2 تا مادربزرگ دارم ..یکی اول خودش تو الویته. ..ینی خاسته هاش...بابا بزرگم همه کار واسش میکنه..بقیه هم هواش و دارن اما اون یکی بر عکس..ازش تشکر که نمیکنه. .همش طلبکارن. .چون همیشه خودش رو نادیده گرفته...تازه پدر بزرگهام برادر. ..یعنی به تربیت و فرهنگ داشتن...
متاسفانه اکثرمون فکر میکنیم چون زن و شوهریم یا با کسی صمیمی هستیم نیاز نیست تشکر کنیم
مثلا من خودم. تو تاپیک هم گفتم کسی بخاطر قناعتم تشکر نکرد. بلکه متهم به. بیکلاسی هم شدم ولی الان باتوجه. ب جیب همسرم خوب میپوشم. واسراف هم نمیکنم
وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
من 2 تا مادربزرگ دارم ..یکی اول خودش تو الویته. ..ینی خاسته هاش...بابا بزرگم همه کار واسش میکنه..بقیه هم هواش و دارن اما اون یکی بر عکس..ازش تشکر که نمیکنه. .همش طلبکارن. .چون همیشه خودش رو نادیده گرفته...تازه پدر بزرگهام برادر. ..یعنی به تربیت و فرهنگ داشتن...
بخدا فقط لباس نیست اگه ما لباس نو و قشنگی بپوشیم اما با ظاهری بدجور و نامرتب باشیم اصن خوشگلی لباس به چشم نمیاد اگرم اخلاق خوبی نداشته باشیم نه اون لباس به چشم میاد و نه اون ظاهری که بهش رسیدیم
کاش میشد خدارو کشید کنارو در گوشش گفت:میشه بعضیارو برگردونی...!!!
عاقا خاله من چقددددد صرفه جویی زد سالی یه لباس خرید ک شوهرش اذیت نشه ....حالا چی شد براش.؟شوهرش هی میگ چرا اینجوری چرا اونجوری وچشمممم چرون.... مردا خودشون عاشق زیبایی وشیک بودن زناشونن.... یه بار توی سوپرمارکت یکیو دیدم ک مسن بود یه خانوم جون وخوش تیپ..هر دو مذهبی بودن..دوست اقاهه اومد پیششون وگفت دخترته گف نه زنمههههه گف چقد جوونه ماشالا مرده ذوق زده شد وگف آرههههه هرجا میریم همه همینو میگن وخندید.... زنی ک توی دلش چیزی رو بزاره وب خودش نرسه پیرمیشه.... بابا همگن اول ازبعضی خواسته هامون نزنیم... مگ ادم چند سال زنده است....تا کی میتونه لباس شاد ومارک بپوشه...تا کی میشه ارایش شیک کرد وتفریح.....؟؟؟ البته من با افراط وتفریط مخالفم ولی درکل تو این جامعه زن باید شیک وخوشتیپ باشه برای شوهرش تا شوهرش چشم ودل سیرباشه...
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁