2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 149 پست
خانوما فکر کنم معنای قناعت رو کمی اشتباهی به کار میبریم
کی میگه زود ازدواج کردن بده؟؟؟من 16سالگی عقد کردم و 17 عروسی گرفتیم الان هم از زندگیم فوق العاده راضی ام.درس هم میخونم.من عاشق همسرمم . خیلی ماهه
قناعت یعنی اینکه به اندازه ى توانت خرج کنی و بخوای تا با خواسته های بیش از توان اعصاب خود ادم خورد نشه
کی میگه زود ازدواج کردن بده؟؟؟من 16سالگی عقد کردم و 17 عروسی گرفتیم الان هم از زندگیم فوق العاده راضی ام.درس هم میخونم.من عاشق همسرمم . خیلی ماهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اینک فشار بیاریم رو شوشو ن اینک خیلیییی دیگ قانع باشیم... بخدا دیدم زنایی ک ایقد صرفه جویی کردن حتی ارایشگا نمیرن اصلاح الان پولشون دست داماد وعروس میچرخه... بابا زندگی کنیم .... چقدددد پول جمع کنیم...
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
هم خوب و سالم زندگی کنیم هم آینده نگر باشیم
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اصن زن با خرج کردن یه هورمونی توش ازاد میشه وشادی آوره...خخخخخ ابنو تازه کشفیدم..... البته شوهرم باید درک کردااااا...ن اینک بزاریشون تو منگنه...ولی باید هرماه یه مقدارم ازش بخوای....
من خودم ادمیم که به شدت اهل پس اندازم اما برا خودم هم به اندازه خرج میکنم اگه یه ماه پول داشتیم نیاز هام رو میخرم اما اگه ماهی پولمون کمتر بود اصلا به نیازهام فکر نمیکنم تا ارامش داشته باشم
من از زنای خیلی قانع متنفرم....چون زندگی نمیکنن...برای خودشون زندگی نمیکنن برای رضایت مردم وشوهرشون زندگی میکنن...دو روز گذشت عقده میشه ب دلشون ک چرا اینجور زندگی کردیم... ما یه همسایه داریم خیلیییییی خسیس وپولدار...پنجاه سالشه چارتا عروس داشت چهارتاش اونو تیغ زدن الان تازه رسیده ب غلط کردن وابرو تاتو میکنه وبه خودش میرسه.. یکی هم داریم پولداروخسیس جتی پول آرایشگاه نمیده اصلاح کنه ابروهاشم ماشالا از بگور برره پهن تره..خخخ.وقتی اصلاح میکنه یه سی سالی جونترمیشه
سلام من ثابت ترین عضو تایپک زنی که خرج نداره ارج نداره هستم همه چیز این دنیا حد و مرز داره خرج و قناعت هم خارج از قانون نیستن تعادل بهترین گزینه هست هم خرج داشته باشیم هم قناعت هدف زندگی بهتر و زیباتر هست فقط همین