2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 149 پست
این مطلی درسته در کل ولی هر کی باید اول وضیعت شوهرشو ببینه این مطلب واسه زندگی من صدق نمیکنه چون خرجم خیلی خیلی کمه ولی خداروشکر گوش شیطون کر شوهرم قدرمو میدونه هزارتومنشم با هم خرج میکنیم هر چی هم میخره به نامم میکنه پس لزومی نمیبینم که یخوام براش خرج بتراشم ولی اگه شوهرم خرجم نمیکرد اول به فکر خودش بود حتما منم این جمله رو اجرا میکردم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا رضا (درست گفتم دیگه ؟) به شما هم پیشنهاد میدم سخنرانی دکتر حبشی رو گوش کنید به اسم کلید مرد ببینید نظر شما به عنوان یه آقا چیه شاید ظاهر عبارت "زنی که خرج نداره ارج نداره" جالب نباشه اما منظورش خوبه و به آرامش هر دو طرف کمک میکنه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
به نظر من که نباید برا همه زندگیا یه نسخه پیچید من با اقای ماهشهر موافقم بچه ها به صرف اینکه اقاست بد حرف نزنید باهاش خوب نظر میده منم نظرم همینه من و شوهرم واقعا دلامون یکیه و همیشه فکر جیبشو میکنم و خرید میکنم اونم قدرمو میدونه وقتی میبینه من خودم توقع زیادی ندارم خودش بهم پیشنهاد میده که هر ماه برات پول میدم برو هر چی دوست داری بخر من به فکر اونم اونم به فکر من اگه ببینه الکی خرج تراشی میکنم بدش میاد و دیگه از این کارا نمیکنه و میگه خوب این که خودش یه متر زبون داره همه چیم میخواد من چرا انقدر پر روش کنم من بدون هیچ چشم داشتی طلاهامو دادم بهش باغ بخره اونم نانردی نکردو زد به نامم کلشو با اینکه پولی که من دادم 1/4 پول اون باغ نبود ولی مطمنم اگه خودم به زبون می اوروم شاید بحثمونم میشد
ببینید نگار خانم بذارید یه چیزی رو بهتون بگم ، لزوما هر چی روانشناسها یا دکترا میگن برای همه مفید باشه یا اصلا خوب باشه ،براتون یه مثال میزنم
روزی خواهد رسید که از امتم فقط نام اسلام می ماند
مهرنیا عزیز اگر چیزی لازم داشته باشی برات فراهم میکنه . درسته ؟ حالا با توجه به نیازهایی که داری هزینه ای که لازم داری کمه اما کم نمیذارین . فکر میکنم اینطوری باشه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
خانما واقعا که این مطلب میگه در حد درآمد شوهرتون برای خودتون خرج کنید نه کمتر نه بیشتر کجاش گفته خرج تراشی کنید
 من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
هر چیزی یه حد و حدودی داره .ما همسایه ای داشتیم شوهره همیشه دوست داشت خانمش شلوار لی بپوشه مانتوهای کوتاه. تو خونه بجا بلوز شلوار دامن بپوشه ولی انگار نه انگار.10 سال گذشت شوهره رفت زن مورده نظرش رو فقط بخاطر شیک پوشی و بوی خوب عطرهاش عقد کرد و سر خانمش هوو آورد. وای ی زنه فقط فکر پول جمع کردن بود
منتظر خبرهای خوبم
دبیرستان دخترونه بوده ، اول روانشناسه شروع میکنه به سخرانی و اینکه عصر عصر ارتباطاته و دخترا میتونن اون کار بکنن و این کارو بکنن ، اخونده میگه وقتی صحبتهای روانشناس تموم شد رفتم سمتش
روزی خواهد رسید که از امتم فقط نام اسلام می ماند
بله منم قبول دارم همه روانشناس ها و اساتید درست حرف نمیزنن یا راهنماییهاشون برای همه زندگی ها مناسب نیست اما گوش کردنش خالی از لطف نیست توضیحاتی که میده ، مشخص میکنه خانم ها به اسم قناعت یا صرفه جویی چه اشتباهاتی میکنن و چطوری باعث میشن شوهرشون خرد بشه خانم فکر میکنه خیلی خوب و قانع هست اما در واقع زندگیش رو نابود میکنه