2777
2789
عنوان

خواستگاری که فوبیا شدید

173 بازدید | 19 پست

رانندگی داره

خواستگارم میگه گواهینامه نداره

ماشینم داره ولی اطرافیان رانندگی میکنن

به نظرتون میتونم تکیه کنم 

آیا مشکلات دیگه م داره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از نزدیکانم دکتر روانشناسه، میگفت ینفر رو با فوبیای شدید رانندگی تو مراحل آخر درمانشه و الان طرف داره رانندگی میکنه. یعنی میگم شنیدم درمان میشه اینم بره درمان پس‌

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

سابقه ي تصادف داشته؟ اگر داشته طبيعيه كه نتونه . اگرم نداشته باز چيزي نيست بهش بگو بره درمان بشه . فوبياي خاص أصلا به اين معنا نيست كه طرف كلا ترسو و غيرقابل اعتماده . مگه اينكه علايم ديگه أي ببيني 

یکی از نزدیکانم دکتر روانشناسه، میگفت ینفر رو با فوبیای شدید رانندگی تو مراحل آخر درمانشه و الان طرف ...

همین الان قبل ازدواج تعهد بگیر که بره حتما و درمان شه

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

یکی از نزدیکانم دکتر روانشناسه، میگفت ینفر رو با فوبیای شدید رانندگی تو مراحل آخر درمانشه و الان طرف ...

میه کلی مشاوره رفتم

نتونستم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
اصولا استرس و اضطراب شدید دارن الان من فوبیا حیوانات دارم ولی کلا استرسی ام

از چه لحاظ و چه نوع استرسی دارین

سابقه ي تصادف داشته؟ اگر داشته طبيعيه كه نتونه . اگرم نداشته باز چيزي نيست بهش بگو بره درمان بشه . ف ...

دستاشم لرزش داشت

من تا حالا ندیده بودم

چنین لرزش دستی

جلسه اول بود همو می دیدبم

واقعا خسته شدم از این خواستگارا

دستاشم لرزش داشتمن تا حالا ندیده بودمچنین لرزش دستیجلسه اول بود همو می دیدبم

ببين فوبياهاي ديگه هم داره؟ كلا مضطربه؟ از بابت همه چي نگرانه؟ خوابش به هم ريختست ؟ تو تصميم گيريهاي كوچيك گير ميكنه؟ تمركز نداره؟ دايم خستست ؟ دايم گرفتگي عضلاني داره؟ اگر اينا هم بود بگو نه