2777
2789
خانومایی که طبیعی اوردین، ببخشید بعدش برای رابطه مشکل نداشتین؟ واینکه پرینه رو بخیه زدین برای  ...

من اولی روبعدش دیگه تحمل دردندلشتم ولی این‌یکی اصلااینطورنیست.خب بخیه که خوب میشه بالاخره سوزش داره ولی یماهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم خیلی دوست دارم برای طبیعی از اپیدورال استفاده کنم اما خیلی از تزریقش میترسم فیلم هاشو می‌دیدم ترسناک بود 🥹 شما اذیت شدی برای تزریق؟

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
عزیزم منم خیلی دوست دارم برای طبیعی از اپیدورال استفاده کنم اما خیلی از تزریقش میترسم فیلم هاشو می‌د ...

نه من داشتم ازدردمیمردم،دیگه‌تحمل نداشتم‌ گفتم اومدن انجام دادن،تزریق اصلادردی نداره خودزایمان دردش وحشتناکه

فک نکنم.علمی هست

شما که اپیدرال شدین میتونستین زور بزنید؟آخه شنیدم از بی حسی کلا نمیشه زور زد خطرداره ممکنه بچه خفه بشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه من داشتم ازدردمیمردم،دیگه‌تحمل نداشتم‌ گفتم اومدن انجام دادن،تزریق اصلادردی نداره خودزایمان دردش ...

وای خداروشکر چقدر میترسیدم از تزریقش

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
عزیزم از اطاق عمل که میای بیرون همونجا لباس زیر میپوشونن یا نه؟ من سه روز دیگه سزارین دارم این چیزای ...

ن بعد از اتاق عمل میری ریکاوری ، من ۵ ساعت تو ریکاوری بودم بعذش بردنم بخش سوندمو ک دراوردن تا شب ساعت ۷ با همون لباسا ی زیرانداز هم زیرم بود بعدش گفتن لباس بپوش باید راه بری