2777
2789

منم دوتا زایمانهام الحمدلله طبیعی بود

باعشق و علاقه و آگاهی انتخاب کردم و اگر خدا لطف کنه و دوباره بهمون نی نی بده ان شاءالله طبیعی میارم

ورزش کردن کلاسهای زایمان رو درطی بارداری رفتن خیلی کمک میکنه به زایمان خوب

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک سزارین اجباری بودم نمیدونم درد طبیعی چجوریه ولی یبار دلدرد شدید داشتم میگفتم خدایا  یا منو ...

انسان در حالت طبیعی می تواند تا ۴۵ واحد درد را تحمل کند. که آستانه تحمل درد نامیده می شود و پس آن سیستم عصبی بدن به صورت اتوماتیک برای حذف این فشار بر مغز روشی را متناسب با شرایط اتخاذ می کند که یکی از این روش ها می تواند بیهوشی و غش باشد.

اما باید بدانید که یک زن هنگام زایمان دردی معادل ۵۷ واحد را احساس می کند در واقع این میزان درد، معادل شکسته شدن همزمان ۲۰ استخوان است.

دوستان من اولین زایمانم طبیعی عادی بود،بسیاردردکشیدم،صدبار به حدمرگ رسیدم شاید،وحشتناک بود،برای زایم ...

اپیدورال یعنی امپول زدن تو نخاع از کمر به پایین بی حس شدین؟

لایک نکن لطفا
مشکل بنظرم پزشکی هست، 8 ماه میگن استراحت و تقویت، ماه 9 میگن پیاده روی و زایمان طبیعی واقعا هم ذهنی ...

اصلا توپزشکی کسی ک بیماری نداشته باشه یامشکل میگن اتفاقا کل بارداری ورزش کنید

من من یه عدد ترسوی واقعی 😭

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
خانومایی که طبیعی اوردین، ببخشید بعدش برای رابطه مشکل نداشتین؟ واینکه پرینه رو بخیه زدین برای  ...

برای من دکترم به سمت رون پام برش زده بود خیلی راضی بودم ولی فکر کنم به سمت مقعد سختتر میشه

حتما بعد زایمان ورزش کگل رو انجام بدین زود عضلات واژن رو جمع میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم