2777
2789

عزیزم ببخشید زایمان طبیعی با اپیدورال رو فقط بیمارستان های خصوصی انجام میدن؟ 

یا دولتی هم انجام میدن؟ 

و اینکه چرا میگن روند زایمان رو کند میکنه و ضربان بچه رو کند میکنه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید زایمان طبیعی با اپیدورال رو فقط بیمارستان های خصوصی انجام میدن؟  یا دولتی هم انجا ...

عزیزم‌من خصوصی رفتم،نمیدونم دولتی هم انجام میدن یانه.نه اصلا وابدااتفاقا سریع رفت جلو انقدمن راضی بودم،دکترم بهم گفته بودنترس ولی من‌میترسیدم از همین‌موضوع وعوارضش که اصلاعارضه ای نداشت.

عزیزم ببخشید زایمان طبیعی با اپیدورال رو فقط بیمارستان های خصوصی انجام میدن؟  یا دولتی هم انجا ...

من شهر خودمون دولتی هم انجام میده حتی رایگان اما ضمانتی نیست اون روزی ک شما میری دکتر باشه. ولی خصوصی صد درصدی هست . باز زنگ بزن بیمارستان ها بپرس

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
عزیزم‌من خصوصی رفتم،نمیدونم دولتی هم انجام میدن یانه.نه اصلا وابدااتفاقا سریع رفت جلو انقدمن راضی بو ...

خوشبحالتون والا☹️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من شهر خودمون دولتی هم انجام میده حتی رایگان اما ضمانتی نیست اون روزی ک شما میری دکتر باشه. ولی خصوص ...

چه خوب عزیزم ممنون گفتی

نه اصلا.میدوزن بعدش کامل‌ مثل اول من حتی جای بخیه یاچیزی هم ندارم

یه چی میگم بخندیم😑😑😑باورت میشه امروز به خاطر این تایپک نی نی سایت ب نامزدم گریه کردم بعضی کامنت هارو دیدم.😑همش بهش میگفتم ت پول نمیدی من برم عمل مث خر داد میزنم 😑گریه هم کردم🤦هنوز خونه خودمون نرفتیم ها بماند من حامله بشم🙄چون مادرشوهرم ۳تا طبیعی خودشم ت خونه!!!زاییده همش میگه عمل چیه طبیعی خوبه.حس میکنم ت آینده تحت میزاره .ولی بهم قول داده امشب ت هرچی بگی اونو میکنیم

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!