2777
2789
عنوان

سونو ان تی

218 بازدید | 18 پست

خانوما امروز میرم سونو ان تی لطفا دعا کنید همه نی نی ها سالم باشن نی نی منم سالم باشه و امروز خبر سلامتیشو بشنوم. انشالله حاجت رواشین بحق چهارده معصوم❤️

ایشالله که سالمه فدات شم.😍

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دل برات دعا میکنم خانوم گل

ان شاءالله کلا هم بارداری خوب و راحت و سالمی داشته باشی و هم زایمان راحت و هم نی نی خوب و سالم و خوشگل و صالح.

منم دو هفته دیگه ان شاءالله باید برم ان تی. لطفا برای منم دعا کن

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
از ته دل برات دعا میکنم خانوم گل ان شاءالله کلا هم بارداری خوب و راحت و سالمی داشته باشی و هم زایما ...

مرسی عزیز دلم انشالله نی نی شما هم سالم و سلامت باشه❤️

واسه سلامت  نی نی جون صلوات میفرستم  انشاءالله  بشادی بغلش کنی منم هفته بعد انومالی دارم خوش بحال مامانامون  یکی چندتا بچه اوردن اندازه یه دونه ما استرس نکشیدن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
واسه سلامت  نی نی جون صلوات میفرستم  انشاءالله  بشادی بغلش کنی منم هفته بعد انومالی د ...

مرسی عزیزم انشالله نی نی شماهم سالم و سلامت باشه😍

همینو بگو انقدر استرس میکشم خدا میدونه

مرسی عزیزم انشالله نی نی شماهم سالم و سلامت باشه😍 همینو بگو انقدر استرس میکشم خدا میدونه

سلامت باشید خواهر نازنینم  خدا بحق  علی اصغر  امام حسین علیه السلام  همه نی نی ها رو سالم وسلامت بغل مادراشون بذاره

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
خبر بده بهم چی گف وقتش شده مگه

عزیزم خداروشکر سالم بود انشالله همه نی نی ها و نی نی شما هم سالم باشه. بله رفتم سونو گفت ۱۲هفته و ۲روزه شما بمون ۱۲ هفته برو من چون تحمل نداشتم زود رفتم😅