خانوما امروز میرم سونو ان تی لطفا دعا کنید همه نی نی ها سالم باشن نی نی منم سالم باشه و امروز خبر سلامتیشو بشنوم. انشالله حاجت رواشین بحق چهارده معصوم❤️
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه سلامت نی نی جون صلوات میفرستم انشاءالله بشادی بغلش کنی منم هفته بعد انومالی دارم خوش بحال مامانامون یکی چندتا بچه اوردن اندازه یه دونه ما استرس نکشیدن
عزیزم خداروشکر سالم بود انشالله همه نی نی ها و نی نی شما هم سالم باشه. بله رفتم سونو گفت ۱۲هفته و ۲روزه شما بمون ۱۲ هفته برو من چون تحمل نداشتم زود رفتم😅