2777
2789
عنوان

ی سوال از خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 57 پست
کلی خندیدم

ان شاالله همیشه بخندی

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
چرا برا من مسخرست اینکارا؟؟ ما بعدش پشتمونو میکنیم بهم و میخوابیم ☹️

واقعا ؟؟ از اول هر جور پیش برید همون عادت میشه .ولی این بار شما تشکر کن و ببوسش اونم یاد میگیره خیلی بهتره از نظر روحی حس خوبی میده 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عجب لوس بازیای مال ما تا تموم میشه شوهرم مثل جنازه میوفته به خروپف هیچ وقت تشکر نمیکنه حتی یه بو ...

خب اون دیگه طفلی رو خیلی خستش میکنی 😂😂

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
شوهرم همیشه بهم میگه خسته نباشی😐😐🤣والا خندم میگیره  نمیدونم چی بگم در جوابش

بگو با تو بودن مگه خستگی داره 

ما همدیگه رو بغل میکنیم گاهی من به زبون میارم خوب بود شوهرم میگه مردم🤣🤣 از خستگی.چیز خاصی نمیگه ه ...

😂😂😂😂 

چه جواب خوبی مرسی اسی جون😁⁦❤️⁩

قربونت 🌹❤

من لحظه شماری میکنم تموم شه پاشم فرار کنم حموم😅😅 شوهرم ناراحت میشه میگه یه چن دقیقه دراز بکش پیشم بعضی وقتام تشکر میکنه البته ما عقدیم رابطه کامل نداریم 

شوهرم همیشه بهم میگه خسته نباشی😐😐🤣والا خندم میگیره  نمیدونم چی بگم در جوابش

بگو سلامت باشی😂

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین