2777
2789
عنوان

شربت کتوتیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 80243 بازدید | 46 پست
من برای سرفه شربت آویش یا لعاب تخم به و بخور سرد و اینا رو استفاده می کنم

عزیزم منم بخاطر شنیدن همین عوارضش اونم ازبون دکتر فقط یک هفته دادم ولی بچم تمام سیتش درد گرفته این چیزا لعاب به اصلا جواب نمی‌ده روش بشدت تحریک شده عاجز شدم دیگه نمی‌دونم واقعا چیبود یهویی شروع شد تاپیک هم زدم 

صورتش همه آب شده ازبس سرفه می‌کنه کتوتبفن ولی خیلی خوب بود ک اونم ابنجوذی 

وخدایی که بشدت کافیست
قرص ازیترومایسن 

دوبسته خوردم🤣تاثیرنداره لعنتی 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حودم خیلی سرفه دارم چی بخورم این ویروس جدیدروگرفتم یه ماه میگذره فقط سرفه دارم دیفن میخوارم تاثیر ...

اون دیگه سرفه تحریکی مجاری تنفسی هست اول باید آنتی هیستامین بخوری جواب نداد کورتون میده کوتاه مدت اونم جواب نداد تزریقی بهت میده 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم من موندم چکنم ۷تادکتربردم اتفاقا سیتریزین  دیفن عیدرامبن  نئوتادین  کتوتبفن ...

خوب اینم اسم خفیف داره ی امپولم هست بهش نصفش رو میزنه هر دفه خوب میشه...این بجه انقدر سرفه میکنه تا بالا بیاره و بیحال

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

عزیزم منم بخاطر شنیدن همین عوارضش اونم ازبون دکتر فقط یک هفته دادم ولی بچم تمام سیتش درد گرفته این چ ...

بخور نزدی براش؟

من وقتی دخترم اینجوری میشد میبردم بیمارستان چندتا دارو میریختن تو دستگاه میذاشتن رو دهنش خوب جواب میداد

سابقه اسم دارین؟

هیچ بوی تندی نباید استشمام کنه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
عزیزم منم بخاطر شنیدن همین عوارضش اونم ازبون دکتر فقط یک هفته دادم ولی بچم تمام سیتش درد گرفته این چ ...

شربت کتوف ماله آسم ی هاست . من چند وقت پیش پسرم رو بخاطر سرفه بردم دکتر و بهش یه قرص جوشانی داد که باید شبا قبل خواب بهش میدادم تا صبح سرفه نمیکرد ولی دوبار صبح سرفه میکرد . دیروز دوباره بردمش دکتر و یه دوره آنتی بیوتیک داده الان یه کوچولو بهتر شده ولی کامل خوب نشده . سوپ شلغم ، شیر و نشاسته ، چای گرم و لعاب به رو که میدم هم بهتر میشه

خوب اینم اسم خفیف داره ی امپولم هست بهش نصفش رو میزنه هر دفه خوب میشه...این بجه انقدر سرفه میکنه تا ...

دخترم زمینه آلرژی داشت از۳ماه پیش خارش پوستی و تک سرفه داشت که یهو فوران کرد عروسک دکتر میبرم نمبفهمن فقط هم به همین جواب میده 

وخدایی که بشدت کافیست
شربت کتوف ماله آسم ی هاست . من چند وقت پیش پسرم رو بخاطر سرفه بردم دکتر و بهش یه قرص جوشانی داد که ب ...

دخترمم التهاب گوش گلو ریه نداره

اتفاقا آلرژی دارن پسرم دوسال زاذبتن خورد فقط منتها دیگ نبست 

ولی خوب دخترم خیلی کمتر بود علامتش فوق تخصص اسم آلرژی میگه باید بخوره بدوره طولانی وگرنه اذیت میشه ازبس سرفه می‌کنه کم میارع

وخدایی که بشدت کافیست
بخور نزدی براش؟ من وقتی دخترم اینجوری میشد میبردم بیمارستان چندتا دارو میریختن تو دستگاه میذاشتن رو ...

نه نزدن چون معاینش نرمال بود 

اتفاقا من ۴شب پشت هم بردم بیمارستان ک متخصص کودکان بود آتیه می‌بردم دکتر نگاش میکرد می‌گفت خوبکه نمیخاد 

دخترت چراابنشکلی میشد،؟

وخدایی که بشدت کافیست
نه نزدن چون معاینش نرمال بود  اتفاقا من ۴شب پشت هم بردم بیمارستان ک متخصص کودکان بود آتیه می‌ب ...

وقتی سرما میخورد سرفه های وحشتناکی میکرد و با هیچی خوب نمیشد 

سابقه اسم هم داریم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
ببخشید میتونم بپرسمesrبالا علتش چی میتونه باشه شما خوب شدید؟ چی کار کردید؟

والا من خیلی دردای عجیب غریب دارم تو بدنم مثلا ۵سال قفسه سینه 

۲سال ساق 

۲سال گوش 

۷سال کتف....

دردامیچرخه هرگز قطع نمیشه 

تشخیص فیبرومیالژی دادن ویسری گفتن دردای سایکوسوماتیک ولی دیگه مال من ازبس  زیاد بوده زده به همه جام 

بادردای میوفاسیال 

والا آخرین بار بهمن چک کردم که بعدبدوره خوردن قرص اومد رو ۱۷

قرار شدمجددچک کنم که دبگ نرفتم تایکماه ذبگ مریضی دست ازسرم ورداره میرم پیش دکتر 

روماتولوژی میرم آزمایش روماتیسم نرمال هست 

وخدایی که بشدت کافیست
وقتی سرما میخورد سرفه های وحشتناکی میکرد و با هیچی خوب نمیشد  سابقه اسم هم داریم

بعد برای پیشگیری دیگه بهش ملوکاست یا کتوتبفن بااسپری نارنجی رو نداده؟؟

عرسری چقد طول می‌کشه خوب بشه؟

وخدایی که بشدت کافیست
اون دیگه سرفه تحریکی مجاری تنفسی هست اول باید آنتی هیستامین بخوری جواب نداد کورتون میده کوتاه مدت او ...

سلام عزیزم به مشکلی دارم 10روزه واکسن کزاز زدم خیلی حالم بده دکتر هم رفتم خوب نشدم تو یه تاپیک شما گفته بودی وقتی واکسن زدی حالتون بد بود علایم تون چی بود من خیلی حالم بده شده