2777
2789
عنوان

چرا واقعا دانش اموزا اینطوری ان

110 بازدید | 17 پست

من مشاور کنکورم و میدونم هزینه مشاور چقدر بالاست

بعد نذر کردم که واسه یه اتفاقی به ۱۰ نفر با یک چهارم قیمت مشاوره بدم

یعنی مشاورمم در حد درس نیست ها کلا سبک زندگی دانش اموز رو عوض میکنم حتی ورزش کردنش حتی غذا خوردنش 

ساعت خواب و بیداریش

برای هر کسی برنامه جدا میدم 

بعد توی همین نی نی سایت میبینم که بچه ها چقدر وضع درسی و مشاوره اشون داغونه میگم بیا من ۲ روز رایگان بهت برنامه میدم ببین چطوری 

یعنی شما فکر کنید حتی رایگان هم حاضر نیستن 

چرا واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فکر میکنن حتما الکیه 

حقیقتا تو این دور و زمونه ادم به چشاش هم اعتماد نداره

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

چ خوب مشاور مدرسه ب پسرم گفته خصوصی ماهی ۳میلیون و نیم

چون واقعا هزینه ها همین قدره

چی بگم

من میگم بیاید رایگان دو روز کار کنید ببینید چطوره

پسرتون کلاس چندمه مگه

چون فکر میکنن حتما الکیه حقیقتا تو این دور و زمونه ادم به چشاش هم اعتماد نداره

نمیدونم شاید

یعنی یه موقع هایی واقعا تعجب میکنم میگم مثلا طرف با خودش نمیگه شانسم رو امتحان کنم 

چون اعتقادی ندارن به مشاوره و این چیزا منم خیلی اعتقاد ندارم 

در صورتی که خودم مشاور لازمم ولی شل میگیرم و نمیرم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗