2777
2789
عنوان

شربت کتوتیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 80220 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فقط یکبار رفتم اصلا راضی نبودم دیگه نرفتم

سلام عزیزم من مادرم مشکل اریتمی داشت عمل کرد خوب شد خداروشکر. اول پیش فولادی میرفت که بعد فهمیدم دکتر بی سوادی بوده و  افتضاح.. خدا ازش نگذره.. 

شما واسه گوش پیش دکتر وزیر نظامی رفتید؟ خوب بود؟ من دنبال یه دکتر عالی واسه گوش میگردم

اریتمی تون خوب شد واسه شما؟ 

آره منم دوست نداشتم رفتارو برخوردشو

من گوش زیاد رفتم دکتر ولی هیچکدوم خوب نبودن مشکلمو حل نکردن 

آریتمی من همونجوری هست و داره بدتر هم میشه ولی چون زیر اون درصدی ک هست ازتطرشون خطرناکه فعلا اهمیت نمیدن فقط دارو پیگیری ملکه دکترمو عوض کردم ایشون کلا دارو مو قطع کرد 

وخدایی که بشدت کافیست
بعد برای پیشگیری دیگه بهش ملوکاست یا کتوتبفن بااسپری نارنجی رو نداده؟؟ عرسری چقد طول می‌کشه خوب بشه ...

سلام عزيزم من تاپيك هاي قبلي شما رو خوندم در مورد مورد مونته لوكاست پسر من چند وقت ميخوره احساس ميكنم  زرد شده شما پيگيري كرديد عوارض اين قرص زردي هست؟

خدايا شكرت.                                                ان شاءالله پسرم سالم بياد بغلم و خوشبختي شو ببينم.🙏🏻🙏🏻
سلام عزيزم من تاپيك هاي قبلي شما رو خوندم در مورد مورد مونته لوكاست پسر من چند وقت ميخوره احساس ميكن ...

سلام خوبی شما 

دقیق یادم نیست ولی یادمه یکم پسرم زرد شد قطع کردم خوب شده بودچون قرصی هست ک روی کبد اثر میزاره بازمیگم دقیقا بادم نیست ک دکتر چی گفته بود فقط قطعش کردم

وخدایی که بشدت کافیست
آره منم دوست نداشتم رفتارو برخوردشو من گوش زیاد رفتم دکتر ولی هیچکدوم خوب نبودن مشکلمو حل نکردن&nbs ...

من مادرم رو بردم بیمارستان رجایی قرصایی رو که فولادی تجویز کرده بود رو دیدن همه شکه شده بودن یه دستیارش میخندید خود دکتر هم که عصبانی شده بود واسه این تجویز... خلاصه قرصای فولادی رو  قطع کرد و خودش یه قرص دیگه تجویز کرد و حال مادر من خوب شد البته دکترش گفت عمل بشه خیلی بهتره و مارو گذاشت نوبت عمل. یه سال تو نوبت بودیم و بعد یه سال عمل شد و خداروشکر خیلی راحت بود با اینکه عمل مادر من ابلیشن ناوکس از نوع پیچیده شده بود.. خلاصه درد و استرسی هیچی نداشت و بعد عمل هم همه قرصاش به جز دوتا رو قطع کرد که این دوتا روهم قرار شد بعد یکی دوماه قطع کنه... ولی مادرم بعد عمل میگفت حس میکنم حال قلبم خوب شده... حتما برو پیش دکتر مجید حق جو❤من که تا عمر دارم دعاش میکنم.. 

آره منم دوست نداشتم رفتارو برخوردشو من گوش زیاد رفتم دکتر ولی هیچکدوم خوب نبودن مشکلمو حل نکردن&nbs ...

پس شما واسه گوش پیش وزیر نظامی هم رفتید ولی خوب نشدید.. من دنبال یه دکتر خیلی خوب واسه گوش میگردم خواهشا اگه پیدا کردی به منم اطلاع بده... انشالله همیشه تنتون سالم🙏

من مادرم رو بردم بیمارستان رجایی قرصایی رو که فولادی تجویز کرده بود رو دیدن همه شکه شده بودن ی ...

ایشون مطب ندارند نه ؟؟تو بیمارستان هستند ؟من شنیدم اسمشونو قبلا

نه پیش نظامی نرفتم من

وخدایی که بشدت کافیست
ایشون مطب ندارند نه ؟؟تو بیمارستان هستند ؟من شنیدم اسمشونو قبلا نه پیش نظامی نرفتم من

نه عزیزم دکتر حق جو مطب ندارن و فقط توی بیمارستان رجایی هستن.. دکترای بیمارستان رجایی اجازه ندارن مطب بزن.. دکتر حق جو بهترینه..

نه عزیزم دکتر حق جو مطب ندارن و فقط توی بیمارستان رجایی هستن.. دکترای بیمارستان رجایی اجازه ندارن مط ...

نوبت گیری ازشون سخت نیست ؟؟کلا روال نوبت دهی ویزیت چجوربه؟

وخدایی که بشدت کافیست
نوبت گیری ازشون سخت نیست ؟؟کلا روال نوبت دهی ویزیت چجوربه؟

تلفنی میتونی نوبت بگیری. سه ماه معمولا طول میکشه.. البته اگه بخوای زودتر باشه میتونی حضوری بری که اگه نوبت خالی شد بهت زودتر نوبت میده