2777
2789
عنوان

کسایی که میترسن نیان ✋خانمای باردار یا حساس یا..🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 50 پست

منم تجربش کردم 

روستا خانه خالم خواب بودم یکی از بالای سرم صدام کرد اومدم بلند بشم با کف دوتا دستش کوبید تو صورتم جوری که سرم افتاد رو بالش جیغ زدم و بلند شدم کسی نبود و منم دقیق زیر پنجره خوابیده بودم جانبود کسی سرپا وایسه بالا سرم 

تا چند وقت صورتم درد میکرد. مرض داشت نمیدونم چرازد .

زمانیم که تازه ازدواج کردم حضور یه نفر احساس میکردم تو خونه کنارم حتی یه شب وسط شیطنت احساس کردم یکی روبروم داره نگام میکنه از یکی پرسیدم میگفت ازت خوششون میاد دنبال فرصتن تا بیان ببرنت من مدام چهارقل میخوندم و کلی چیز فلزی به خودم آویزون میکردم

بعد چندوقت تو خواب دیدم یه خانم مو حنایی با دست و پا پر مو و سم تو خونم داره قرآن آتیش میزنه و به پسرش میگه بیا بریم این تورو نمیخواد 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحانی هم یه خاطره داره از موجودات فضایی! اگه ببینمش میذارم ببینید

منم فک کنم ی چند باری بشقاب پرنده دیدم😃(البته کااامل مطمئن نیستم شایدم بشقاب پرنده نبوده باشه)

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
منم تجربش کردم  روستا خانه خالم خواب بودم یکی از بالای سرم صدام کرد اومدم بلند بشم با کف دوتا ...

منم می ترسم ازم خوششون بیاد 😭😭

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

خواهر من چندبار دیده یبار خونه مادربزرگم میگفت سفید بوده تا منو دیده ی لبخند زده رفته تو دیوار کسای دیگه هم دیدن اون سفید تو خونه مادربزرگم رو یبارم عید دیدنی رفتیم خونه عمم خواهرم اول وارد پذیرایی شد هنوز لامپ روشن نکرده بودن گفت شبیه عروس عمه بوده ولی با صورت سیاه و موی وز سریع رفته پشت پرده 

اسی راسته میگن از جن هر چی بپرسی بهت میگه مثلا جای گنج

نه 

اون قضیه فرق داره 

کسایی هستن که موکل دارن

که آینده گذشته و حال رو بهشون نشون میده  

و باز اونا بعضی هاشون از طرف موکل ها یا همون جن که دارن بهشون ثروت میرسه البته این شاید خیلی کم پیش بیاد 

همشون اینطور نیستن

به نام خدای مهربانم✨💌 امضام رو بخونید 😁یه دختر مهربونم ولی خب زود میرنجم زود آشتی میکنم درکل حساسم پس اذیتم نکنید🥺 تک فرزندم خیلی سختی کشیدم تو خانوادم ولی عاشقشونم  🥰 و یه چیز دیگه کفتر بازم برای همه خیلی عجیبه 🕊️ یه دختر چشم ابرو مشکی عاشق موهامم تیپ میزنم ولی چادریم خب دیگه همه چی رو گفتم😁یه عشق دارم بزرگترین آرزوم رسیدن بهش 🥺میشه دعا کنید ما دوتا بهم برسیم 😍من به دعایی شما ایمان دارم  انشاالله همتون حاجت روا باشید و دلتون خوش💞 لطفاً درخواست دوستی ندید  
بنظر من زیاد ترس نداره کسی که زیاد جن دیده باشه دیگه نمیترسه مگه اینکه جن بخواد بهت آسیب برسونه

جن خوب کاری نداره همین سفیدا 

ولی قرمز سیاه بدجور بهت آسیب میزنن 

و دوباره همه اینا با دسته های مختلف تقسیم میشه

به نام خدای مهربانم✨💌 امضام رو بخونید 😁یه دختر مهربونم ولی خب زود میرنجم زود آشتی میکنم درکل حساسم پس اذیتم نکنید🥺 تک فرزندم خیلی سختی کشیدم تو خانوادم ولی عاشقشونم  🥰 و یه چیز دیگه کفتر بازم برای همه خیلی عجیبه 🕊️ یه دختر چشم ابرو مشکی عاشق موهامم تیپ میزنم ولی چادریم خب دیگه همه چی رو گفتم😁یه عشق دارم بزرگترین آرزوم رسیدن بهش 🥺میشه دعا کنید ما دوتا بهم برسیم 😍من به دعایی شما ایمان دارم  انشاالله همتون حاجت روا باشید و دلتون خوش💞 لطفاً درخواست دوستی ندید  
موکل دیگه چیه🙄

کسی که جن ها باهاش ارتباط دارن 

و اون جن کمک می‌کنه مثلا آینده یک نفر یا اینجور چیزا رو ببینه و خیلی کارای دیگه

جن خوب کاری نداره همین سفیدا  ولی قرمز سیاه بدجور بهت آسیب میزنن  و دوباره همه اینا با د ...

من فقط به شکل گربه دیدم دوید سمت پرید که صورتمو چنگ بندازه بعد رسید سمت صورتم غیب شد اون از کدوم دسته بوده؟

چرا تاپیک اون خانوم که همسایشون داستان داشت ترکید

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)