2777
2789
عنوان

سلام مامانای طبیعی باتجربه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان اولم زودرس بود از کیسه آبم ساعت۷ پاره شد ساعت ۲ شب بچه بدنیا اومد خیلی سخت بودچون میگفتن ل ...

وسه زایمان طبیعی بیمارستان خیلی مهمه حتما باید قبلش تحقیق کنی که دانشجو نباشه دانشجو پدر درمیاره

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
حتی الانم انقباض دارم درد پریودی هفته ای دوبار بود شده روزی ۶ بار گاهی شدید گاهی آروم یبار به خاطر ...

ایشالا که هست 

انقباض که معمولا از ۲۸هفته به بعد شروع میشه هرکسی هم‌مدل خودشو داره و تا یه حدی نرمال هست مثلا ۳یا ۴بار در روز بیشتر از اون باید بررسی بشه دیگه تو سن بارداری شما هر لحظه منتظر زایمانت باید باشی مهم نیست انقباض داری یا چندتاست  

ببشترین سختی درد فول شدن هست بعد اون پروسه زور زدنش به نسبت راحت تره به اون کسی هم که کمکت میکنه برای زایمان هم ربط داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
منم ۳۸ هفتمه کپسول گل مغربی استفاده میکنم خدا کنه جواب بده

ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
من سزارینم یکشنبه انشاالله نی نی ها سالم دنیا بیان

وایی خوشبحالت دیگه چیزی نمونده ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی

حال به هم زن نیس؟😅😅

حال بهم زن که نه ولی خب روغنه دیگه😅البته یه قاشقه ادم زیاد متوجه نمیشه

وایی خوشبحالت دیگه چیزی نمونده ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی

عزیز دلم خودتم چیزی نمونده زود میگذره انشاالله بسلامت بگذره

ممنونم همچنین

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....