2777
2789
عنوان

سلام مامانای طبیعی باتجربه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 64 پست
اتفاقا خونمون طبقه ۳ بدون آسانسوره هرروز میرم و میام  و بالاپایین میشم

ماه اخر بیشترش کن تاثیرش بالاتر از پیاده رویه 

حتما هم ازدکترت بپرس سر بچه موقعیتش درست هست یا نه  اومده کامل رو رحم زاویه داره نداره چون موقع زایدنن زایمانتو میتونه تحت تاثیر قرار بده 

بعدم ترس نداشته باش 

ترس باعث میشه زایمانت دردناک بشه فقط به زاییدن فکر کن که چکار باید بکنی 

خودت فکر کن میخواهی امپول بزنی موقع زدن خودتو سفت کنی پات میکیره جا آمپولت درد میگیره و خلاصه دردناکه ولی وقتی ریلکس کنی همکاری کنی متوجه زدن هم نمیشی درد نمیکشی نقش ریلکس کردن بدن و نداشتن استرس تو طبیعی هم همینه نمیگم دردها غیب میشن نه تحمل شرایط برات راحت تره جیغ بیخود هم نزن جیغ هاتو باید تبدیل به زور زدن کنی که خسته  نشی یعنی تلاش بیهوده نکن کاریو بکن که به زایمانت کمک کنه 

هول نکن تا دردت میگیره 

موقع انقباضاتت یه دستمالو که عطر لیمو میده بو‌کن ارامبخش بدنتو ریلکس میکنه بزار زیر بینیت بمونه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نخری بود گوشی تایپو عوض کرده بدنا باهم متفاوت شماهم اول با دکترتون مشورت کن

😅اها من فکر کردم نخوری بود🙏نه سرخود نمیخرم از دکتر میپرسم ممنون عزیزم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

من زایمان اولم زودرس بود از کیسه آبم ساعت۷ پاره شد ساعت ۲ شب بچه بدنیا اومد خیلی سخت بودچون میگفتن لگنم خوبه هرچی دانشجوبود میریختن سرم معاینه کنن بمیرمم اون بیمارستان واسه زایمانم نمیرم دیگه

ماه اخر بیشترش کن تاثیرش بالاتر از پیاده رویه  حتما هم ازدکترت بپرس سر بچه موقعیتش درست هست یا ...

حتی الانم انقباض دارم درد پریودی هفته ای دوبار بود شده روزی ۶ بار گاهی شدید گاهی آروم

یبار به خاطر همین ۳۴ هفتگی بستری شدم

الان فقط خداخدا میکنم زایمانم راحت باشه

اتفاقا خونمون طبقه ۳ بدون آسانسوره هرروز میرم و میام  و بالاپایین میشم

از من می‌شنوی تا کیسه آب نتریکیده نرو بیمارستان

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
چقدر خوووووب عزیزم از کجا بخرم ان شالله که زایمان زاحتی داشته باشی🤩

از داروخانه گلم راستی من توی کلاس زایمان بهم گفتن روزی یه قاشق روغن بادام شیرین بخورم نمیدونم تاثیرش چیه ولی تاکیید داشتن بازم از دکترت بپرس

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌