2777
2789

اخرای هفته ۱۸ ام سونو رفتم و نوشت لولایینگ قدامی .

دکتر گفت جفتت پایینه ،باید اسنراحت کنی.منم ازکارای خونه فقط اشپزی و ظرف شستن و انجام میدم.پیاده روی و پله و دسشویی سنتی نمیرم.

الان هفته ۲۵ هستم و سونو نرفتم ازاون موقع.که ببینم رفته بالا یانه.دکترم سونو ننوشت برام یکم بیخیاله کلا.

حالا

کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه؟ جفتش رفته باشه بالا؟ 

سوال بعدی بنظرتون خودم برم سونو همبن روزا؟ 

ممنون از پاسختون

منم ديروز سونو رفتم تو ١٣هفته گفت پايينه

هنوز جواب ازمايشم نيومد كه برم دكتر ببينم چى ميگه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو سونو ان تي مارژينال بود كه تقريبا ميشه نزديك دهانه ي رحم

گفت فقط استراحت

من بخاطر سركلاژ كلا ايتراحتي بودم

تو آنومالي مثل شما شد گفت بهتر شده اما بازم بايد مدارا كني و استراحت

كه نميگفت هم من جرات پله و بيرون و … رو نداشتم

حتي با ماشين مسافتهاي طولاني رو

واسه منم دو هفته پیش گفت جفت مقداری پایینه الان هفته دیگه سونو آنومالی دارم خیلی استرس دارم‌خدا کنه بالا رفته باشه برام دعا کنید ایشالا برای شما هم جاش خوبه که تا حالا چیزی حس نکردی 

انشالله. نگران نباش. چی باید حس میکردم؟

من یه کوچولو درد حس کردم که رفتم سونو دادم و بهم گفتن که یه مقدار پایینه وگرنه تا ان تی و اینا همه چیز اوکی بود واسه همین میگم اگه واقعا جاش مناسب نباشه احتمالا با یه سری تحرکات شما باید دزد یا فشاری حس کنید وقتی این احساس رو نداری حتما همه چیز خوب و نرماله 

من یه کوچولو درد حس کردم که رفتم سونو دادم و بهم گفتن که یه مقدار پایینه وگرنه تا ان تی و اینا همه چ ...

یه دردایی مثل درد پریودی دارم گاهی.

ولی لکه و خون نه.

منم جفتم پایینه

تو سونو ۱۸ هفته گفت پرویا کامل (سرراهی) همون هفته با خونریزی شدید راهی بیمارستان شدم و دیگه استراحت مطلق شدم

و الان که ۲۱ هفته ام با آمپول و شیاف بازم لکه بینی دارم