2777
2789
عنوان

از شوهرم دلسرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 26 پست

دلم کباب شد گفتی بچم میزنم اخه این چ رفتاره مزخرفیه اسی .اون بچه چ گناهی داره گیر دوتا بچه تر از خودش افتاده

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب آخرش، خود شوهرت پیشقدم میشه یا نه خودت ؟

درحال حاضر به هیچ عنوان نمیخوام پیش قدم شو 

بس که خودم پیش قدم شدم هار شده فکرمیکنه کیه.

یکسالم نیاد منم نمیرم

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
باكل محتواي دعواتون اصلا كاري ندارم اون قسمت احمقانش كه ميري يعد كتك بچتو ميزني!!!! شما همين ...

آخه خودم بعدش عین سگ پشیمونم .آخه دعواهای ما اکثرا بخاطر بچه ها هست .منم کنترل ندارم

آخه خودم بعدش عین سگ پشیمونم .آخه دعواهای ما اکثرا بخاطر بچه ها هست .منم کنترل ندارم

خب خواهر گلم بعد اينكه بچه دعواي شمارو ديده كلي ترسيده و بعدش كتك هم خورده پشيموني شما چيو جبران ميكنه؟❤️

شما مادري عزيزدلم وظيفته جو و محيط اروم براي بچه هات فراهم كني حتي بخاطر سلامت بچه هات بايد كوتاه بياي يه جاهايي صبور تر باش عزيزم دعوا رو همه زنوشوهرا دارن بايد يكم مذيرست كني اروم كني جو رو 

الان بچه شما خداي نكرده مريض بشه ميدونم جونتم ميدي تا خوب بشه

پس چرا يه سلامت روانش اهميت نميدي عزيزم؟

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤

حس میکنم صبور نیستی باید یکم خشمتو زبونتو جملاتی که از دهنت میاد کنترل کن باور کن نصف این دعواها پیش نمیاد 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

پشیمونی شما فایده داره بعدش؟ شوهرتم تورو میزنه بعدش پشیمون میشه میبخشیش یادت مبره کتکت زده؟

دلم کباب شد گفتی بچم میزنم اخه این چ رفتاره مزخرفیه اسی .اون بچه چ گناهی داره گیر دوتا بچه تر از خود ...

واقعا حقیقت گفتی ...ولی  شوهرم زود جوش ، منم هستم از کوره درمیرم انگار شدم یه آدم عقده ای ...اصلا نه محبت بلده کلامی ،رفتاری فقط راه بره تو خونه نق وغر بزنی چرا اینجای خونه اینجوری .وسواسی ومنظم خیر سرش ،خونه ای هم که دوتا بچه شر وشیطون داشته باشه آخه مگه میشه گل وگلاب باشه همش ،😭

شما مادر بیمار و عقده ای تشریف داری

خودت کتک خوردی چرا بچه هاتو میزنی؟

شوهرت ضعیف کشه

تو هم ضعیف کش

بچه هاتم همین میشن

خب به جهنم قهر و دعوا میکنید

طفلای معصوم بی گناه چیکار کنن که مادر و پدر روانی دارن؟

برید دکتر خب

اه اه حالم بد شد