2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نگرانم میگم نکنه رشدش متوقف شده.....توازکی حالت تهوع هات شروع شدوکی قطع شد؟؟؟؟

نه هیچی نمیشه من همون هفته که فهمیدم باردارم شروع شد فقط ب مدت یه هفته. بعدش دیگه حالت تهوع نداشتم و اشتهام باز شد.

همه ک مثل هم نیستن من بچم پسره ولی تا هفته ۱۲ حالت تهوع داشتم و حالم بد بود

دیروز رفتم سنوگفت ساک دیده شد همین....من فقط یک روزاونم زورآزمایش بارداریم تهوع داشتم الان اصلاعلائم ندارم به نظرت میتونه رشدمتوقف شده باشه

نه هیچی نمیشه من همون هفته که فهمیدم باردارم شروع شد فقط ب مدت یه هفته. بعدش دیگه حالت تهوع نداشتم و ...

من یک هفته هم نداشتم فقط پریروزکه ازمایشم مثبت شدحالت تهوع داشتم دیگه چندروزه ندارم....به نظرت باازمایش مشخص میشه اگه رشدمتوقف شده باشه

دیروز رفتم سنوگفت ساک دیده شد همین....من فقط یک روزاونم زورآزمایش بارداریم تهوع داشتم الان اصلاعلائم ...

نه نگران نباش

اونروزم چون ازمایشت مثبت شده از رو تلقین حالت تهوع داشتی😁

من برا دخترم خیلی علائم نداشتم تازه هفته های بالاتر یکم ب بو حساسیت داشتم

ولی برعکس الان سر پسرم داغون شده بودم از حالت تهوع

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

وای چشمت روز بد نبینه رفتم دکتر گفتم حالت تهوع ندارم گفت نگران نباش اومدم نشستم خونه هفته ۸یعنی مردموزنده شدم هرروز سرم دوا درمون ۱۵کیلو کم کروم ۴ماه هیچیییی نخوردم حدود دوهفتس حالم خیلی خوب شده ولی حالت تهوع رو دارم بالا نمیارم اصلا نگران نباش استرس سمه برات

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
وای چشمت روز بد نبینه رفتم دکتر گفتم حالت تهوع ندارم گفت نگران نباش اومدم نشستم خونه هفته ۸یعنی مردم ...

ازاسترس خوابم نمیبره باراولمه ۳۱سالمه خیلی میترسم فقط برام بمونه