2777
2789
عنوان

خورشید گرفتگی و بارداری

892 بازدید | 50 پست

سلام مامانا 

فردا از ساعت حدود یک بعد از ظهر تا چهار و نیم خورشید گرفتگیه

راست میگن تو این مدت نباید دست ب شکمت بزنی وگرنه بدن بچه لک میشه حتی بعضیا میگن ب هرجای بدنت دست بزنی همونجا لک میشه و اصلا نباید از خونه بیرون بری یا نزدیک پنجره بری و نگا کنی 

حالا خودمم میدونم خرافاته اما خب بارداری و هزار و یک استرس 

تا حالا چیزی راجع ب این موضوع شنیدین ؟یا خانم بارداری بوده ک خورشید گرفتگی شده باشه تو بارداری و بچش لک داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ایناش به کنار کامل شب میشه یا نه منم باردارم خیلی میترسم 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

احتیاط شرط عقله 

من ماه گرفتگی بوددستم کشیده شده کناززانوم الان پسرم همونجاش یه ماه گرفتگی داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه کلمه یاد کرفتین خرافات خرافات دیگع اینو  همه میدونن باردار نباید تزدیک خورشید بشه نگاه کنه یادست به شکمش بزاره

کاربر جدید نیستم سالهاس اینجام درباره نام کاربریم سوال نکنید چون جوابش مشخص🙏
یه کلمه یاد کرفتین خرافات خرافات دیگع اینو  همه میدونن باردار نباید تزدیک خورشید بشه نگاه کنه ی ...

بخدا اگه من میدونستم تازه خواهرم پیام داد دوستاش تو خوابگاه بهش گفته بودن

میترسم تو خواب دست بزنم ب بدنم خونمون هم پره پنجرس مگه پرده هارو بکشم و برم تو حموم دو سه ساعت بشینم

من میخوام برم خونه بابام 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰