2777
2789
عنوان

خورشید گرفتگی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 50 پست
بخدا اگه من میدونستم تازه خواهرم پیام داد دوستاش تو خوابگاه بهش گفته بودن

صدقه بزار نماز ایات هم بخون ذکر بگو تسبیح دستت بگیر که به بدنت دست نزنی

کاربر جدید نیستم سالهاس اینجام درباره نام کاربریم سوال نکنید چون جوابش مشخص🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنار گوشم رولپم ماه گرفتگی دارم 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
🤐🤐یا خدا خیلی میترسم

شماکه میگفتی خرافاته 😂😂ترس نداره زیادبهش فکرنکن که استرس نگیری 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حالا کافیه تصمیم بگیری به جایی دست نزنی همون موقع صد جات میخاره 

آره منم همینطورم تازه من شکمم برای بارداری ب شدت میخاره هرچقدر هم روغن زیتون میزنم زیاد فایده نداره