2777
2789

دوستان من یه موقع هایی بالای شکمم انگار یه چیز ترش خورده باشی یا مثلا نوشابه میخوری بعدش یه حالتی میشه معده یا سر دل آدم من گاهی اونطوری میشم حتی اگر غذای عادی خورده باشم ...مثل حالت دلشوره!یا دل ضعفه نمیدونم چطور توضیفش کنم؟این همون سوزش معده میشه؟ اگر کسی سوزش معده داره میشه بگه حالتش چطوری هست؟یا مثلا آدم ترشی میخوره ...

نه سوزش معده دقیقا سوزش معده است تا عمق تصورت سوزش رو تصور کن مثل وقتی نمک بریزی رو زخم باز

همونو توی مری ات تجربه میکنی

اسید معده ات میاد بالا دهنتو سرویس میکنه

اینی که میگی بیشتر شبیه اینه که خیلی معده ات خالی باشه یچی بخوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ماه رمضان کامل بدون سحری روزه گرفتم بعد ازون‌موقع درد زیر سینه و‌گاهی رو سینه دارم نفخم‌دارم ۵تا دکتر رفتم و۲تا نوار قلب ک‌همه‌گفتن قلبت‌سالمه‌معدته ک‌اسیدیه و..ولی گاهی ک درد میگیره ی استرس بدی میفته ب جونم نمیدونم‌چکا‌کنم چند روزه دارم عسل سیاهدونه میخورم

عزیزم راهکاری  داری درمان خانگی

الان برا اینکه خوب شی برو چای زنجبیل یا آبلیمو و عسل و آب‌جوش بخور 

ولی کلا رعایت کن مث من درگیر اسید معده دائم نشی 

لامصب خیلی بده عفونت ریه میاره ،قفسه سینه و پشت همیشه درد میکنه و دهنت تلخ میشه خیلی بده 🥲

کلا نوشابه و نوشیدنی الکلی نخور ،غذاهای چرب هم زیاد نخور 

من با میوه های اسیدی هم اسید معدم میزنه بالا مثل نارنگی ،یا هندونه ،یا کیوی 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی 
انگار تو دلم یه حالت مثل چنگ زدن میمونه نه گرسنه نیستم بعد از اینکه غذا خوردم بلافاصله اینطوری شدم&n ...

چی خوردی؟؟

الان برا اینکه خوب شی برو چای زنجبیل یا آبلیمو و عسل و آب‌جوش بخور  ولی کلا رعایت کن مث من درگ ...

مرسی از راهنماییتون اتفافا اهل غذاهای فست فودخوردن نوشابه نیستم اما نمیدونم چرا اینطوری میشم اما صبحانه ام رو خیییلی دیر میخورم و کلا سر وقت غذا نمیخورم 

مرسی از راهنماییتون اتفافا اهل غذاهای فست فودخوردن نوشابه نیستم اما نمیدونم چرا اینطوری میشم اما صبح ...

خواهش میکنم حتما پیش متخصص گوارش برو نزار اینجوری بمونه تا اولشه درمان کن 

خواهش میکنم حتما پیش متخصص گوارش برو نزار اینجوری بمونه تا اولشه درمان کن 

رفام قرص داده کلر دیاز پروکساید،نولپازا و قانونی این چند روزه هست دارم میخورم اما دو روز نمیخورم حالتش بر میگرده دوباره شوهرم میگه برو دارو گیاهی بخور داروهای شیمیائی بدترت میکنه