2777
2789
عنوان

بنظرتون دوسم داره؟🥲💔🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 42 پست
عزیزم میشه توضیح بدی چ رفتاری توی اون مدت باهاش داشتی  اخه منم طرف اینطوریه🥲خیلی اذیت شدم همی ...

والا عزیزم من چندتا اختلال فجیع داشتم.همه دکترام متعجب بودن و نمیفهمیدن چمه.من هم اختلال شیدایی داشتم هم افسردگی حاد هم پانیک هم فراموشی موقت

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قربونت بشم.پیش دکتر خوانساری.من یکسال دنبال درمان بودم هیچ دکتری نتونست کمکم کنه.متاسفانه دچار چ ...

منم تقریبا مرزی هستم و خودکشی ام کردم با اختلال خود زشت پنداری و افسردگی و اضطراب🥲

کدوم شهره؟روانشناس یا روانپزشک؟

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...

خب دوست داره که می اد دیگه

بیکار که نیست😂😐

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
عزیزم میشه توضیح بدی چ رفتاری توی اون مدت باهاش داشتی  اخه منم طرف اینطوریه🥲خیلی اذیت شدم همی ...

من یهو با طرفم خوب بودم یهو بد میشدم بی علت گریه میکردم سرش داد میزدم و فحش میدادم🥲باعث شدم با کارام آبروش بره.خودش میگفت چرا اینطور میکنی؟مثلا یه حرفایی میزدم که اون لحظه تو حال خودم نبودم و بعدا معذرت خواهی میکردم😑شکاک بودم و آرامش روحی نداشتم و همیشه باهاش دعوا میکردم

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
والا عزیزم من چندتا اختلال فجیع داشتم.همه دکترام متعجب بودن و نمیفهمیدن چمه.من هم اختلال شیدایی داشت ...

میدونی اون چطوریه 

انگار یهویی اونطوری میشه و تو خودش میره و اصلا جواب پیام نمیده بعضی وقتا تا ی هفته هم طول میکشه🤦🏻‍♀️

یه بار میگفت که سرم و چشام درد میکنه و از زندگی خستم و این حرفا 

شمام بوده اینمدلی شی؟

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     
منم تقریبا مرزی هستم و خودکشی ام کردم با اختلال خود زشت پنداری و افسردگی و اضطراب🥲 کدوم شهره؟روانش ...

الهی بگردم من عزیزم غصه نخور باید دنبال درمان بری تا حالت کاملا خوب خوب شه.من از اسنپ دکتر باهاشون ارتباط گرفتم چون هزینه ویزیت حضوری یکم برام گرون بود اما خدایی سنگ تموم گذاشت برام.

میدونی اون چطوریه  انگار یهویی اونطوری میشه و تو خودش میره و اصلا جواب پیام نمیده بعضی وقتا تا ...

عه بله منم این رفتارارو داشتم.اختلال شیدایی همینه

الهی بگردم من عزیزم غصه نخور باید دنبال درمان بری تا حالت کاملا خوب خوب شه.من از اسنپ دکتر باهاشون ا ...

اسم کاملش رو میگی قربونت؟

هزینه اش چقدر می شد هر جلسه؟

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
عه بله منم این رفتارارو داشتم.اختلال شیدایی همینه

عزیزم انشالله همیشه سالم و خوشحال باشی🥲❤️

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     
میدونی اون چطوریه  انگار یهویی اونطوری میشه و تو خودش میره و اصلا جواب پیام نمیده بعضی وقتا تا ...

من خیلی اوضاعم خرابتر از ایشون بود.یهو میزدم اساسارو زمین و همه چیو میترکوندم😑🤦الان انقدر آرومم که خودم لذت میبرم از خوب بودنم.انگار که دریای دلم آرومه

معلومه ک با چیزایی ک گفتی دوستت داره...قدرش رو بدون و دوره درمانت رو حتما ادامه بده

مرسی که نظرتو گذاشتی عشقم🥲🙏🏻آخه نمیدونم واسه جبران گذشته چیکار کنم

من خیلی اوضاعم خرابتر از ایشون بود.یهو میزدم اساسارو زمین و همه چیو میترکوندم😑🤦الان انقدر آرومم که ...

اخه من با طرف ارتباط مستقیم ندارم اینطور موقعا کاملا ازم دوری میکنه به هیچ عنوان هم واسم نگفته

ولی اون هیچی حتی ی حرف توهین امیز بهم نزده فقط ب هیچ عنوان جواب پیام نمیده گهگاهی شده به زور

دوباره خودش برمیگرده عذرخواهی میکنه