2777
2789
عنوان

بنظرتون دوسم داره؟🥲💔🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 42 پست
اسم کاملش رو میگی قربونت؟ هزینه اش چقدر می شد هر جلسه؟

والا عزیزم اول اسنپ دکتر عضو شو.هر نیم ساعتش ۶۰ تومنه.اسمشون دکتر محمدرضا خوانساری هست و خیلی عالی ان.قشنگ بهت گوش میده و سوالات مربوط رو میپرسه.من هزینه زیادی کردم اما از ایشون نتیجه کامل گرفتم

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من با طرف ارتباط مستقیم ندارم اینطور موقعا کاملا ازم دوری میکنه به هیچ عنوان هم واسم نگفته ولی ...

بنظرم حتما مثل من باید با یه دکتر حرف بزنن.بالاخره اختلاله و باید رفع بشه.منم همین بودم یه روزایی بی حال و بی حوصله یه روزایی اوکی و خوب بودم.حتما بهش بگو با دکتری حرف بزنه.شمایی که اینهمه اذیت شدی و بارها برمیگردی پیشش جسارتا علتت چیه؟تروخدا بگو

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
بنظرم حتما مثل من باید با یه دکتر حرف بزنن.بالاخره اختلاله و باید رفع بشه.منم همین بودم یه روزایی بی ...

به خاطر اینکه واقعا و جدی دوسش دارم🥺حتی با اینکه مطمئن نیستم که مشکلی داره ولی واقعا بازم از ته دل بدون ریا میخوامش حتی اگه مریض باشه🥺

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     
همین ک بهش احترام بزاری بهش ارامش بدی جبران میشه.ارامش مهم ترین چیزیه ک رابطه رو حفظ میکنه.قربونت❤️

امیدوارم بتونم از پسش بربیام و همه چیز درست بشه🥲

اسمش قلی هست لطفا بنامش صلوات بفرست که رابطش باهام بهتر بشه🥲🙏🏻

به خاطر اینکه واقعا و جدی دوسش دارم🥺حتی با اینکه مطمئن نیستم که مشکلی داره ولی واقعا بازم ...

وای خداااا🥺🥺♥️عزیزممممم.ایشالا که رفع میشه غصه نخور.

پس طرف منم که مثل شما بارها اذیت شده و هر دفعه برگشته قطعا دوسم داره🥲♥️

وای خداااا🥺🥺♥️عزیزممممم.ایشالا که رفع میشه غصه نخور. پس طرف منم که مثل شما بارها اذیت شده و هر دف ...

انشالله

اره حتما 😍

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     
انشالله اره حتما 😍

پس بنظرتون چرا هنوز سرده؟هنوز از اینکه خوب شدم ناامیده و فکر میکنه اون آدم سابقم.

پس بنظرتون چرا هنوز سرده؟هنوز از اینکه خوب شدم ناامیده و فکر میکنه اون آدم سابقم.

خوب میشه نگران نباش اولش اینطوریه 

خوب میشه نگران نباش اولش اینطوریه 

ایشالا😍خدا از دهنت بشنوه خواهر♥️😍برات از ته دل دعا میکنم که مشکل عزیزت حل بشه.براش زیارت عاشورا بخون خیلی جوابه بخدا.

وای خداااا🥺🥺♥️عزیزممممم.ایشالا که رفع میشه غصه نخور. پس طرف منم که مثل شما بارها اذیت شده و هر دف ...

😁 یاد خودم افتادم تو‌ مدرسه مثلا اسم‌شوهرم قلی بود هعییی یادش بخیر.باشه عزیزم انشالله ک خوشبخت شی

😁 یاد خودم افتادم تو‌ مدرسه مثلا اسم‌شوهرم قلی بود هعییی یادش بخیر.باشه عزیزم انشالله ک خوشبخت شی

نه بابا شوخی کردم قلی چیه😁😂😂