2777
2789
عنوان

کیا از بچه دار شدن میترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
فکر میکنی  الان برو حرفای مرجانه گلچین و هانیه توسلی رو ببین حالا که سنشون گذشته اینقدر پشیمون ...

اره ادم سنش میره بالا دلش میخواد ک اونم دیره. الان ک جوونیم دلمون نمیخواد

یه زمانی بشه میبینی اطرافیان ریز و درشت بچه دارن. امید دارن به بچه هاشون. پیر بشن عصای دست دارن. همدم دارن. عشق دارن. ولی تو تنها موندی و پیر شدی و عمرت گذشته بدون هیچ فایده ای 

نه ثمری از خودت داری نه هیچی 

حالا یه عمر میخوای به تفریحتو و به پوست و اندام برسی آخرش که چی. آدم پسر بشه همش از دست میره و حسرت دیگرانو میخوری اونوقت 

به این فکر کن که درسته این یه مسئولیته ولی شیرینه و نعمتی از جانب خداست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زمانی بشه میبینی اطرافیان ریز و درشت بچه دارن. امید دارن به بچه هاشون. پیر بشن عصای دست دارن. همد ...

اره عقلم اینارو میگه اما قلبا حسی ندارم به مادر شدن

اره عقلم اینارو میگه اما قلبا حسی ندارم به مادر شدن

خب طبیعیه آدم تا ازدواج نکرده نميدونه ازدواج چه شکلیه 

تا بچه دار نشده هیچ حسی نداره 

ولی وقتی بچه دار شی خدا بهت توان و عشقشو میده 

بچه ها اینقدر تنبل نباشید خداوکیلی😉

چیکار کنیم خواهر😂 حس مادرانمون کجا رفته😂

هییی نمیدونم عاشق بچه ام ولی فکرشو میکنم میبینم سخته اصلادوس ندارم من ازاولم ب شوهرم گفته بودم بچه نمیخام حالا ی چندباری پیشنهاد داده اعصابم خورد میشه خیلی بچه دوس داره نمیدونم چیکارکنم ازی طرفیم چندماه دیگه میرم تو۲۷سال😂میگم ۳۰سالگی ۲تا برات میارم فقط الان حرفشو نزن قول ۲قلو میدم🤣🤣ولی نمیفهمه بازم میگه بهم 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
 خب طبیعیه آدم تا ازدواج نکرده نميدونه ازدواج چه شکلیه  تا بچه دار نشده هیچ حسی نداره&n ...

جمله اخرتو دوس داشتم 😂 تنبلی ازم چکه میکنه شوهرم انقد بهم میخنده

هییی نمیدونم عاشق بچه ام ولی فکرشو میکنم میبینم سخته اصلادوس ندارم من ازاولم ب شوهرم گفته بودم بچه ن ...

قول دو قلو دادی لعنتی😂 معلومه ازین قولای از سر باز کنی بوده😂😂

جمله اخرتو دوس داشتم 😂 تنبلی ازم چکه میکنه شوهرم انقد بهم میخنده

الان با این تکنولوژی ها همه تنبل شدیم 

الان من رو مبل دراز کشیدم به جا اینکه پاشم کارامو بکنم بخوابم 

ولی آخه اگه همه همینجوری باشن نسل ایرانی منقرض میشه یه زمانی میرسه همه پیر وپتول یه کشور پسر و خسته بدون نیروی کار 

وای تصورشم وحشتناکه😑

قول دو قلو دادی لعنتی😂 معلومه ازین قولای از سر باز کنی بوده😂😂

اره اخه مامانمو خالم دوقلو هستن و بعد اینکه ازدواجم فامیلیه نزدیک امیدوارم ۲قلو بشه🤣 بعدشم هی میگه توبیار یدونه نمیخا دوقلو بیاری اخه تو ب دوقلو اوردن🤣 میگه زنای درشت گنده میزان ی قلو تو دیگه اخه هیسس الکی فعلا قول میدم فعلا نمیخام شرایطم خوب نیس 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤