2777
2789
عنوان

کیا از بچه دار شدن میترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
من عاشق بچم ولی از اینکه خودم بچه دار بشم میترسم از مسئولیتش خیییلی میترسم

دقیقا خیلی مسئولیت داره از اینکه هرروز مشقاشو باهاش کار کنم فکرشم دیوونم میکنه😐😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنیم خدایی از یه طرفم دوس ندارم هی سنم بره بالا یه مامان پیر باشم وقتی بزرگ سد

همسر من دوست داره و اگه یسری شرایط و اوکی کنه بچدار میشع....من بیشتر دغدغه دارم.اینک چجوری تو این جامعه بزرگ بشه...مثلا نظام آموزشی و قبول ندارم .دلم نمیخاد مدرسه رو تجربه کنه .جامعه الان رو دوست ندارم.....حس میکنم کارم اشتباهه .و چیز قشنگی ندارم که بهش هدیه بدم...🥲🥲گاهی حس میکنم از نگهداریش خسته میشم بدنم کم میاره ...با اینک ب شدت عاشق بچه ها هستم .ب احساس کاری ندارم...خیلی تصمیم سختیه

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

تا جوونی قدر بدون و بچه بیار 

هرچی سن بره بالا تخمک ها و اسپرم ها ضعیف تر و بی کیفیت تر میشن، قوای بدن و شادابی بدن کمتر میشه 

یه وقتی که دلت بچه بخواد اونوقته که میبینی خیلی دیره و پشیمون میشی 

تازه کس گفته همون اول باردار میشی خیلیا چند سال طول میکشه تا باردار بشن 

ترس از مخارج که معنی نداره چون خدا هررر موجودی خلق کنه روزیش رو خودش میرسونه. خودش گفته 

من نمی ترسم شوهرم میترسه

الان که کلا وقت نداریم این یکی دو سال آینده سرمون خیلی شلوغه 

ولی برای بعد اونم فعلا توافق کردیم نباشه

میگه نمیتونم پدر باشم 🤷🏼‍♀️ 

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
شوهرت دوس نداره بچه ؟ اونو چیکارش کنیم

داره ولی میدونم تا سه سال دیگه هم نیارم ایرادی نمیگیره

۴ سال ازدواج کردم

یه بار بهم گفت من واقعا بچه دوست دارم ولی اگه تو نخوای من که اصراری نمیکنم مادر باید بچشو بخواد. 

میگن هر 5 سال که سن مادر بره بالا 18 درصد احتمال اوتیسم بیشتر میشه  سن پدر بیشتر از 40 سال احت ...

اووووف دلم میخواد کلا بچه نیارم اما مردا عاشق بچن . چرا؟ چون مسئولیتش با مادره

هم سنیم منم دقیقا از ی طرف میگم سنم میره بالا پیرمیشم ازی طرفم حوصله بچه مخصوصا درس مدرسه ندارم متنفرم 

موندم چیکارکنم ب شوهرم بچه خیلی دوس داره من ن نمیخام 😭

اگرم بچه اوردم ۲قلو باشه ک دیگه راحت بشم 😂🥴😭

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
اووووف دلم میخواد کلا بچه نیارم اما مردا عاشق بچن . چرا؟ چون مسئولیتش با مادره

فکر میکنی 

الان برو حرفای مرجانه گلچین و هانیه توسلی رو ببین حالا که سنشون گذشته اینقدر پشیمونن میگن عقل الان مون رو داشتیم 4 تا بچه کمتر نمیوردیم

داره ولی میدونم تا سه سال دیگه هم نیارم ایرادی نمیگیره ۴ سال ازدواج کردم یه بار بهم گفت من واقعا ب ...

شوهر منم همینو میگه ولی میدونم که چند سال دیگم دلم نمیخواد تا بیاد دلم بخواد سنم میره بالا