2777
2789
عنوان

دوستی داشتید که این مدلی باشه

44 بازدید | 3 پست

مثلا سه چهار بار اول نذاره شما دونگ خودتون رو بدید و اون بزور حساب کنه و اگه بگی بذار منم سهم خودم بدم ناراحت شه و بقیه دفعه ها شما حساب کنید کافه ها رو و  بعدش مدام توقع پول قرض دادن بهش  داشته باشه اونم ده برابر مبلغ هایی که خرج کرده جوری که حس کنید انگار اون چند دفعه اول یجور تله بوده تا شما رو مدیون کنه    .  و اگر بحث حساب کتاب بیاری وسط ناراحت شه .  

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
خب عزیزم قرض نده بگو ندارم!

آخه دوستي واسه كمك هم هست اشكالي نداره چند بار طرف گرفتاره ولی اینکه فک کنه احمقی و یه دروغی سر هم کنه بهت بگه جالب نیس.  و خب توقع پول زیاد تو روزای اول دوستی   درست نیس در حد چند ملیون کم معقوله واسه یکی دو ماه اول 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم قرض نده بگو ندارم!

همینو گفتم بعد چند بار و ناراحت شد  من هیچ آدرسی ازش ندارم و تقاضای پول زیاد کرد  آخه من که شوهرش یا دوست پسرش نیستم  حتی دوست طولانی مدت هم نداشتیم

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني