2777
2789

قدم١٦٣وزنم٧٧

يكي بلده برام حساب كنه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

تو نت بگردید جدول خوراکیا برای مقدار کالری هر غذایی هست.

جدول رو بگیرید برنامه ریزی کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم هر ۸ کالری ۱ گرم کم میکنه

برنانه کالری شمار هست 

اگه پیاده روی میری برنامه قدم سنج نصب کن

یا برنامه کرفس کالری مواد غدایی تو وارد کنی میگه بهت مجموع رو در طی روز

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

وزن رو ضربدار ۲۰ کن و منهای ۱۰۰ کن نهایت کالری روزانت برای لاغری رو بهت میده 

دو روز در هفته هم سعی کن ۵۰۰ کالری بخوری که به روزای فست برمیگرده و باعث میشه شوک به بدنت وارد بشه و وزنت ایست نکنه

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️