2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن کودک 3ساله

6657 بازدید | 48 پست

سلام مامانا خوبین 

عزیزا توروخدا کمکم کنید پسرم برا مدفوع کردن خیلی مقاومت میکنه اینقدر گریه و ناله میکنه که حد نداره... ی مدت خیلی خوب بود خودش راحت میرفت  دستشویی ولی الان دوسه روزه برا مدفوع کردن خیلی مقاومت میکنه میبرمش دستشویی جیغ و داد میکشه میشه راهنمایی کنید چیکارکنم دیگه دارم دیوونه میشم ازدستش.. خیلی فشار رو هست پشتشو سفت نگه میداره تا مدفوعش نیاد

خدایا شکرت 💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر دکتر معاینه کنه شاید مشکلی داره؟

اخه همیشه راحت مدفوع میکنه اینکه بگم یبوست داره نه اصلا 

اتفاقا آگ دستشویی بره راحت مدفوع میکنه.... نمیدونم چرا مقاومت میکنه 

خدایا شکرت 💞
اخه همیشه راحت مدفوع میکنه اینکه بگم یبوست داره نه اصلا  اتفاقا آگ دستشویی بره راحت مدفوع میکن ...

ولی ببرش اگر میگی جیغ و گریه داره شاید سوزشی چیزی داره 

ایمان دارم در تاریکترین روزهای من نوری نمایان میشود و به ناگاه خدا از راه میرسد

فکر میکنی اگر یبوست نباشه سیستم بدنش بره دستشویی بخواد نخواد با حرکات روده ش تخلیه میشه این مدفوعش مطمئنا یبوست شده اینم حوصله نداره بشینه میاد بیرون

حالا من دخترم بعضی وقتها مهمونی جایی میریم به هوای بازی با بچه ها حاضره نره اصلا دستشویی چون یک روز نمیره دیگه از فرداش سر یک روز دیر رفتن یبوست میشه

دیگه الان باهاش دعوا کردم کم آوردم اصلا نمیدونم چیکار کنم

نه بغلش کن دعوا نکن با بچه قربون صدقه اش برو خیلی کوچولوعه عصبی نشو درک میکنم نگران میشی ولی چیزی نیست شاید وایمیستی نگاش میکنی بدش میاد تنها بذارش🥰🥰