2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن کودک 3ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 7371 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند وقته پسرم عصبی شده اصلا پرخاشگر شده خیلی ام هواشو دارم هرچی بگه براش انجام میدم.. ولی مثلا بگه مامان اب بده من چند دقیقه دیر تر بلند شم گریه میکنه... 

خدایا شکرت 💞
دو روز كه چيزي نيست چرا بزرگش ميكني برا خودت و بچع؟ ديگه هيچي يه كلمه هم نگو بهش فقط مسهل بده بهش مم ...

اخه خیلی ب خودش فشار میاره و ناله وگریه میکنه.. اصلا موندم چیکار کنم... شربت انجیر هم دادم بهش... فقط باد از شکمش خارج میشه و پشتشو سفت نگه میداره 

خدایا شکرت 💞
اخه خیلی ب خودش فشار میاره و ناله وگریه میکنه.. اصلا موندم چیکار کنم... شربت انجیر هم دادم بهش... فق ...

يه چيزي شايد بد بوده براش خورده 

خوب ميشه فقط خودت آروم باش استرستو ميفهمه 

دكتر هم ببرش احتمالا درد داره

اول دفع ش صد در صد سفت شده . بهش آب لینو شیرین و پرتقال یا نارنگی بده . روزی چند بار . ببر حموم گرم باشه مریض نشه یک لگن آب گرم که نسوزه . خوب باشه دماش . توش کمی نمک بزن . بعد بذار بشینه توش عروسک بده بازی کنه . بعد کنارش باش چک کن آب سرد نشه . رو پشت و سرش کم کم آب بریز یخ نکنه . حمام کن بیاد بیرون .  خودش راه میفته . پی پی ش سفت شده . این طوری نرم میشه راحت میشه بچه .