2777
2789
عنوان

تشنج😖😖😖

320 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ،یکی از اعضای خانواده ام توی یکسال اخیر سه مرتبه دچار تشنج شده ، دکتر بعد از گرفتن نوار مغز و ام ار ای گفتن مشکلی نداره،  حدود یکساله قرص  لووبل و کلوزامید استفاده میکنه، الان مدتیه تمرکز نداره بعضی کلمات رو اشتباه بیان میکنه، یا موقع نوشتن متن  املا کلمات رو یادش میره ، میشه لطفاً راهنمایی کنید 

توکل بر خدایت کن ،کفایت میکند حتما🌱💚 التماس دعا دارم دوستان مهربانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از عوارض قرصهاس به دکترش بگین شاید عوض کرد

اتفاقا امروز زنگ زدم نوبت بگیرم گفتن دکترش تا یک ماهه دیگه نیست 🥺 خیلی نگرانشم

اتفاقا امروز زنگ زدم نوبت بگیرم گفتن دکترش تا یک ماهه دیگه نیست 🥺 خیلی نگرانشم

منم داروی ضد تشنج میخورم اولش حس میکردم کلمه ها تو دهنم نمیچزخه البته خیلی خیلی جزییییی این حسو داشتم 

من کاربامازپین میخورم 

انشالا مریض شمام زود زود خوب میشن 

اگه نوار مغزی و ام ار ای سالمه اصلاااا جای نگرانی نیس عزیزم

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
منم داروی ضد تشنج میخورم اولش حس میکردم کلمه ها تو دهنم نمیچزخه البته خیلی خیلی جزییییی این حسو داشت ...

ممنون از پاسخگوییتون مهربان، توکل به خدا ، ان شاالله سلامت باشید 🌺 شما چند وقته دارو استفاده میکنید؟ بعد از مصرف دارو شده دچار حمله بشین؟

عوارض این قرص هاست چون پسرم میخوره دکتر میگف اینا یخورده بچه رو کند میکنه البته پسر من تگرتول میخوره

چندسالشه پسرتون؟ با مصرف دارو شده بازم دچار تشنج بشه؟

۹ سالشه نه خدارو شکر از وقتی قرص خورد نه نشده دیگه تو این ماه قرصاش قطع میکنه دکتر

خداحفطش کنه، خداروشکر. ببخشید چند وقت قرص مصرف کردن