2777
2789
عنوان

از آرزوهایی بگید که محال بود و ممکن شد💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟؟

چون شدیدن از چشم زخم میترسم هیچوقت داراییمو نمیگم 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
درس خوندن توی بهترین دانشگاه ایران البته محال نبود برام ولی خب حس میکردم خییییلس سخت تر از اونی باش ...

وقتی فکر میکنی میتونی موفق بشی مطمئن باش میشی

همه سعیت و بکن😍😍😍

لطفا گزارش بزنید برام
چون شدیدن از چشم زخم میترسم هیچوقت داراییمو نمیگم 

در کل سعی کن به چیزهای منفی فکر نکن من همیشه سعی میکنم به نکات مثبت هر چیزی فکر کنم و هر نقل قول مثبتی بشنوم بهش عمل میکنم

لطفا گزارش بزنید برام
در کل سعی کن به چیزهای منفی فکر نکن من همیشه سعی میکنم به نکات مثبت هر چیزی فکر کنم و هر نقل قول مثب ...

هعی درسته با این که اصلا خرافه پرست نیستم ولی ب این خیلی اعتقاد دارم باورت میشه اگ برم بیرون یا مهمونی جایی سریع چشم میخورم؟ 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
هعی درسته با این که اصلا خرافه پرست نیستم ولی ب این خیلی اعتقاد دارم باورت میشه اگ برم بیرون یا مهمو ...

اسفند دود کن 

یا همیشه کنارت دعای وان‌یکاد داشته باش

یا زود بگو ماشاالله فتبارک‌الله واحسن‌الخالقین

لطفا گزارش بزنید برام
اسفند دود کن  یا همیشه کنارت دعای وان‌یکاد داشته باش یا زود بگو ماشاالله فتبارک‌الله واحسن‌ال ...

مادر شوهرم وقتی از جایی بیایم سریع واسم اسفند دود میکنه صدقه میزاره کنار ولی خدانکنه یادمون بره ....

مادر شوهرم وقتی از جایی بیایم سریع واسم اسفند دود میکنه صدقه میزاره کنار ولی خدانکنه یادمون بره ....

خوب دیگه اعتقاد داری...حواست باشه یادت نره

لطفا گزارش بزنید برام

کاش بهش میرسیدم

الان باذوق میگفتم رسیدن بهش:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
💔💔دوست بودید باهم؟ عشقتون دو طرفه نبود؟

اره دوست بودیم

کات کردیم

میدونی میخوام بگم چرا بود دوطرفه بود ولی مغزم میگه اگه بود الان بودش نه که بره

حتی نمیدونم زنده ست یا مرده یه ماهه افه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚