2777
2789
منم 

منم دقیقا مثل امضات...

حالا ازمایشامون خوب بود یکی از اقوام سید بهم گفت حتما همزاد داری نمی‌ذاره بچت رشد کنه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

تقریبا ماه سوم میرن برای چکاب تشکیل قلب فک نمیکنم خنده دار بوده باشبه با یکم مطالعه میفهمید

والا من باردار بودم هفته پنج قلب بچه تشکیل شده بود فک کنم از من خارق العاده بود

گلم منبع مطالعتو عوض کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل امضات... حالا ازمایشامون خوب بود یکی از اقوام سید بهم گفت حتما همزاد داری نمی‌ذاره بچ ...

دقیقا به منم همزاد رو گفتن 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

تقریبا ماه سوم میرن برای چکاب تشکیل قلب فک نمیکنم خنده دار بوده باشبه با یکم مطالعه میفهمید

نه عزیزم شما شاید اشتباه خوندین قلب تا هفته۸باید ضربان داشته باشه...اون که میگین 3ماه یا4ماه من نشنیدم...شاید منظور متنی ک خوندین قلب دوماه اول به صورت دوتا لوله ابتدایی میزنه بعد دوماه رشدش کامل میشه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

دقیقا به منم همزاد رو گفتن 

گفتن برم برا دفعش...اما هنوز نرفتم...خرداد کورتاژشدم

والا من باردار بودم هفته پنج قلب بچه تشکیل شده بود فک کنم از من خارق العاده بود گلم منبع مطالع ...

بستگی به تغذیه مادر هم داره

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
گفتن برم برا دفعش...اما هنوز نرفتم...خرداد کورتاژشدم

🥺انشالله دامن هر دومون سبز بشه بزودی 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

من تو اینترنت سرچ زدم اینو گفتن از ۳ ماه قلب بپه شروع به تکمیل شدن میکنه

اندام های جنین تا زمانی که تو رحم مادر هست مدام در حال تکامله مثل قلب و مغزو..

ولی برای هفته های ابتدایی باید قلب شروع به تپیدن کنه اگه تشکیل نشه بارداری ناموفقه و در نتیجه سقط میشه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
خواهرم تا هفته ده صبر کرد، قلبش تشکیل نشد ، دکتر گفت سقط کن بچتو. چطور میگین تا چهار ماه

قلب تو 6 هفته تشکیل میشه نهایتش 7 و 8 هفته 

بعد از 8 هفته دیگه تشکیل نمیشه

و بهش دکترا  میگن بارداری پوچ