2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی. چرا طبیعی؟ وزن بچه رو چند زدن بالاخره؟ معمولا iugr میگن سزارین

وزن بچم رو تو ۳۷ هفته سونو داپلر زده ۲۱۸۰

از دکترم پرسیدم زایمان طبیعی برا بچه ضرر نداره گفت نه 

چون بچه اولم طبیعی بوده اینم سفالیک شده دهانه رحمم دیروز معاینه کرد گفت. یک سانت بازه گفت پنج شنبه بیا برای زایمان طبیعی 

خیلی استرس دارم برای بچم توروخدا دعام کن به سلامت بیادد

پنج شنبه ۳۸ هفتم تموم میشه 

وزن بچم رو تو ۳۷ هفته سونو داپلر زده ۲۱۸۰ از دکترم پرسیدم زایمان طبیعی برا بچه ضرر نداره گفت نه&nbs ...

بسلامتی عزیزم. 

بیمارستان خصوصی هم سزارین نمیکنن؟

یه بیمارستان برید که ماماها وارد باشن.

نگران نباشید انشالله همه چیز خوب پیش میره.

بچه من دور شکمش رشد منفی داشت که سریع به دنیا آوردنش

د 

بسلامتی عزیزم.  بیمارستان خصوصی هم سزارین نمیکنن؟ یه بیمارستان برید که ماماها وارد باشن. ...

بچه منم دورشکمش ازسه هفته هم بیشتررعقبه

ایشللا فرداشب بچم سالم تووبغلم باشه خیلی ازتون التماس دعا دارم وقتی به کوچولوت شیر میدی دعام کن 

بچه منم دورشکمش ازسه هفته هم بیشتررعقبه ایشللا فرداشب بچم سالم تووبغلم باشه خیلی ازتون التماس دعا د ...

حتما سالمه اصلا نگران نباش.

من الان دکتر بودم برا چکاپ ۳ ماهگی گفت نسبت به خودش رشدش خوبه. وزنش شده ۵۲۰۰. دختر شماه انشالله رود رشد میکنه 

د 

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه  ازبس شکمم کوچبکه همش میگم بچه کجا جا شده یعنی

ممنون عزیزم.

من اتفاقا شکمم خوب بود و خودمم خیلی وزن اضافه کردم ولب چون جفت کوچیک بود بچه ریز شده بود

د 

ممنون عزیزم. من اتفاقا شکمم خوب بود و خودمم خیلی وزن اضافه کردم ولب چون جفت کوچیک بود بچه ریز شده ب ...

یعنی به شکم ربطی نداره؟من یه هفته بیشتره هی دور شکمم اندازه میگیرم هیچی بزرگ نشده اصلا

عزیزم😍😍خداروشکر. ببوسینش از طرف من

سلام عزیزم خوبی ؟میگم شما چه شیرخشکی به پسرتون میدادید من شیرخودم کمه کمکی اپتامیل میدم ولی گاهی بالا میاره میخام اینبار یه چیز دیگه بخرم شاید بهتر باشه