2777
2789
برا من آب دورش کم شد و تو ۳۶ هفته و ۵ روز اورژانسی به دنیا اومد. البته اواخر هفته ای ۱۰۰گرم بزور اضا ...

منم امشب داپلر دادم باز گفتن خونرسانی یکمی ضعیف شده دکترم گفت دوشنبه هفته دیگه میفرستمت برا زایمان که میشم ۳۷ هفته و۴ روز 

شما وزنی که تو سونو بهتون گفته بودن با وزن تولد یکی بود ؟

یا خطا داشت 

چون iugr هست و یکم تو دستاش ناهنجاری داره روش حساسم وگرنه شما کاملا درست میکید

ایشالا نگرانیتون بی مورده من براتون دعا میکنم اگه لایق باشم 

شمام برای من دعا کنید دخترم به سلامت بیادد

پسرتون هنوز لبخند ارادی نزده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب داپلر دادم باز گفتن خونرسانی یکمی ضعیف شده دکترم گفت دوشنبه هفته دیگه میفرستمت برا زایمان ک ...

من هفته آخر پیش دوتا دکتر سونو دادم. یکیش پرنیتالوژیست بود و یکیش رادیولوژیست. وزنی که پرنیتالوژیست گفت دقیفا همون بود ولی رادیولوژیست حدود ۴۰۰ گرم بیشتر زده بود

د 

ایشالا نگرانیتون بی مورده من براتون دعا میکنم اگه لایق باشم  شمام برای من دعا کنید دخترم به سل ...

ممنون عزیز دلم. حتما کوچولوت سالمه نگران نباش. درگیر وزن هم نباش، به دنیا میان درعرض یک ماه وزن میگیرن.

چرا یک هفته ای هست داره. پسرم انگاری حدود ۱ماه عقبه

د 

ممنون عزیز دلم. حتما کوچولوت سالمه نگران نباش. درگیر وزن هم نباش، به دنیا میان درعرض یک ماه وزن میگی ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم راستش وقتی دیدم گفتید لبخند نداره منم نگران شده بودم هرچند خیلی بچه ها دیر لبخند میزنن 

تاخیر دراین حد که مشکلی نداره مهم اینه که بالاخره اون کارو انجام بدن 

یه سوال دیگه  ببخشید پسر شما که ۱۹۰۰ بوده تو دوماهگی چند کیلو شد

پسرم تو دو ماهگی ۴۲۰۰ بود که دکتر گفت دوبرابر وزن اولیه دیگه خوبه. چون بیشتر اضافه کرده بود دیگه شیر خشک رو حذف کردم

د 

دیگه این وزن که ای یوجی آر نیس من ۳۶ هفته و۴ روز ۲۱۰۰ هست وزنش تا ۳۸ اگه بمونه فوقش ۲۴۰۰ بشه

اگه دور شکم جنین صدکش زیر ۱۰ درصد باشه میشه  iugrبرای پسر من تا ۸/۵ هم اومد پایین یه ماه نیم آخر آب دورش کم شده بود خوب وزن نمیگرفت ماه آخر کلی سرم زدم و رژیم غداییم غنی از پروتیین بود که وزنش خوب شد البته نهایتا تو ۳۸ هفته و سه روز به خاطر آب کم دور جنین زایمان کردم پسر من تو ۳۶ هفته و دو روز وزنش ۲۶۰۰ بود هفته قبلش هم ۲۲۰۰ بچه ها تو هفته های آخر یهو وزن میگیرن .. شما هم اگه سزارین هستی اجازه بده پسرت ۳۹ هفتش کامل بشه یه روز هم بیشتر بمونه کلی به نفعشه چون بعد از زایمان نوزاد ده درصد افت وزنی داره پسر من روز سوم وزنش شده بود ۲۸۵۰ از روز سه به بعد دوباره شروع کرد به وزن گیری 

اگه دور شکم جنین صدکش زیر ۱۰ درصد باشه میشه  iugrبرای پسر من تا ۸/۵ هم اومد پایین یه ماه نیم آخ ...

من هفته دیگه تو ۳۷ و۴ روز نوبت زایمانمه چون خونرسانی ضعیف شده وخطرناکه بیشتر تو شکم بمونه