یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم امشب داپلر دادم باز گفتن خونرسانی یکمی ضعیف شده دکترم گفت دوشنبه هفته دیگه میفرستمت برا زایمان ک ...
من هفته آخر پیش دوتا دکتر سونو دادم. یکیش پرنیتالوژیست بود و یکیش رادیولوژیست. وزنی که پرنیتالوژیست گفت دقیفا همون بود ولی رادیولوژیست حدود ۴۰۰ گرم بیشتر زده بود
دیگه این وزن که ای یوجی آر نیس من ۳۶ هفته و۴ روز ۲۱۰۰ هست وزنش تا ۳۸ اگه بمونه فوقش ۲۴۰۰ بشه
اگه دور شکم جنین صدکش زیر ۱۰ درصد باشه میشه iugrبرای پسر من تا ۸/۵ هم اومد پایین یه ماه نیم آخر آب دورش کم شده بود خوب وزن نمیگرفت ماه آخر کلی سرم زدم و رژیم غداییم غنی از پروتیین بود که وزنش خوب شد البته نهایتا تو ۳۸ هفته و سه روز به خاطر آب کم دور جنین زایمان کردم پسر من تو ۳۶ هفته و دو روز وزنش ۲۶۰۰ بود هفته قبلش هم ۲۲۰۰ بچه ها تو هفته های آخر یهو وزن میگیرن .. شما هم اگه سزارین هستی اجازه بده پسرت ۳۹ هفتش کامل بشه یه روز هم بیشتر بمونه کلی به نفعشه چون بعد از زایمان نوزاد ده درصد افت وزنی داره پسر من روز سوم وزنش شده بود ۲۸۵۰ از روز سه به بعد دوباره شروع کرد به وزن گیری