مراجان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4323 عنوان گلهای پشت کنکور یه لحظه تشریف میارید؟ 302 بازدید | 8 پست سلام دوستان خوبین؟ من رو درس فیزیک و ریاصی تسلطم خوبه، بنظرتون برا تدریس کلاس خصوصی درامدش خوبه؟ شما ساعتی چقدر بابت کلاس هزینه میکنید؟ رفع اشکال و درس یا تست هزینه هاش فرق داره؟ مرسی که جواب میدین دوسیا 1401/08/02 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز_خواهم_کرد عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1065 من هر یک ساعت و نیم چهارصد به دبیرم میدم برا خصوصی واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
مراجان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4323 من هر یک ساعت و نیم چهارصد به دبیرم میدم برا خصوصی چه مقطعی؟ یعنی برا کنکور یا مثلا رفع اشکالو یادگیری؟
پرواز_خواهم_کرد عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1065 چه مقطعی؟ یعنی برا کنکور یا مثلا رفع اشکالو یادگیری؟ برای تدریس عادی دوازدهم واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
مراجان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4323 برای تدریس عادی دوازدهم چقدر زیاد، شوهر من با مدرک دکتری برا ۳ ساعت ۴۵۰ میگیره 😐منم گفتم لابد برا من میخان ساعتی ۱۰۰ تومن بدن
پرواز_خواهم_کرد عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1065 چقدر زیاد، شوهر من با مدرک دکتری برا ۳ ساعت ۴۵۰ میگیره 😐 منم گفتم لابد برا من میخان ساعتی ۱۰۰ تومن ... 😶آره خدایی زیاد میگیرن... واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
مراجان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4323 😶 آره خدایی زیاد میگیرن... حالا خاستی شوهرم از سایت استاد بانک هست خصوصی سه ساعت ۴۵۰ میگیره، البته فیزیک 😁
پرواز_خواهم_کرد عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1065 حالا خاستی شوهرم از سایت استاد بانک هست خصوصی سه ساعت ۴۵۰ میگیره، البته فیزیک 😁 ممنون بخاطر پیشنهادتون🌹اخه میدونید من حضوری میرم کلاس واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
مراجان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4323 ممنون بخاطر پیشنهادتون🌹 اخه میدونید من حضوری میرم کلاس اره همینجوری گفتم خاهش میکنم 😘اخه ساعتی ۴۰۰ خیلیه هوف 😳🤕