2777
2789
عنوان

واقعاچراهیچ زنی پیدانمیشه ک ازته دل ازشوهرش راضی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 47 پست

هیچ دوتا انسان سالمی وجود ندارن که باهم اختلاف پیدا نکنن و از هم کاملا راضی باشن مگر اینکه خودشونو سرکوب کنن تا باب میل طرف مقابل بشن

باید تعریف خوشبختی رو عوض کرد 

رابطه یعنی با اختلافات هم بتونیم کنار بیاییم و خودمون رو در کنار اون طرف ارتقا بدیم 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

من ظاهر رو میبینم ولی خواهرشوهرهای من همیشه با شوهرهاشون خوبن همیشه در حال قربون صدقه رفتن از شوهراشون هستن..دیگه‌نمیدونم درون رندگیشون چه خبره.. اما خیلی دوست دارن خودشون رو خوشبخت نشون بدن و به رخ بقیه بکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش مشکلای اقتصادی

یکنواختی

چون روی اعصاب و کم طاقتی اثر داره

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

عزیزم چون هیچکس کامل نیست همه مشکلاتی دارن کمو بیش

آدم باید انعطاف داشته باشه صبور باشه گاهی کوتاه بیاد گاهی ببخشه وگرنه دیگه دنیا ب اخر میرسه

قدیما خیلی زن ها قوی تر بودن

الان اعصابا ضعیف شده توقع ها زیاد حیا کم 

باید بشینی فکر کنی کجای کار اشتباس همونو اصلاح کنی لج ولجبازی بزاری کنار

وگرنه فقط جنگ وبحث زندگی رو خراب میکنه

منم گاهی بحث یکنم اعتراض میکنم

ولی برای آرامش خودم اشتباهم جبران میکنم سعی میکنم  طرفم خودشو اصلاح کنه

الان باید برای زندگی جنگید 

شما وقتی دلتون با شوهرتون صاف نمیشه چکار میکنید؟ هر چی‌میاد صحبت میکنه جواب میدم اما درونم پر از خشم ...

وقتی میبینم عاشقانه هوامو داره و قلبی دلش منو میخواد و راضی نیس یه تار مو ازم کم شه،بخوامم نمیتونم کینه بگیرم

۶ ساله ازدواج کردم

یه دقیقه طاقت دوریشو ندارم

قشنگ مریض میشم وقتی نمیبینمش

اینا واسه پز و... نیس تازه میدونم با گفتن این حرف یه چشم زخم گنده میاد تو زندگیم چون هروقت اینجا هرچی گفتم بعدش چشم خوردم

ولی میگم که بدونی دنیا به این سیاهیا هم نیست و هنوز قشنگیای خودشو داره

عشق هنوزم هست

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد