2777
2789

مادر پدرم جداشدن ببشتر از ده ساله 

من چند وصد یه بار میرم خونه بابام 

یه چند وقتی بود جواب گوشیمو نمیداد یا خیلی سرد بود 

دیشب چند بار پشت سر هم زنگ ردم ببینم چرا اینطوری میکنه 

ازش پرسیدم چرا میگه دلیلش و از خودت بپرس والا 

میگم مگه چیشده میگه چرا اومدی‌ خونت من زیر ماشین لباسشوییم دعا گذاشتی من دیشب خیلی قسم خوردم و گریه کردم بعدشم عصبی شدم کلا باهاش دعوا کردم 

اما امروز ک آرومم کلا از ریختشم متنفر شدم 

شاید زن بابات پرش کرده 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي از فاميلاي ماهم طلاق گرفته

چندبار پشت هم بچه هاش رفتن ديدن مرده،يهو مرده زنگ زد ب پسر و دخترش ك شماها تو خونه من دعا گذاشتين

همش زير سر زنشه ك اينا اونرا پيداشون نشه

يكي از فاميلاي ماهم طلاق گرفته چندبار پشت هم بچه هاش رفتن ديدن مرده،يهو مرده زنگ زد ب پسر و دخترش ك ...

این زن نگرفته یا اگ گرفته میترسه من دعا کنم ب من نمیگه 

خاک عالم بر سره همچین پدری کنن

پشمام!!! چی بوده؟ 

بهد کلی اسرار ک بگو دعاعه چی بوده 

ب من میگه تو اومدی زیر موکت آشپز خونه من سمته ماشین لباسشویی یه مشت سیاه دونه رویختی 

بهش گفتم برو پیش روانپزشک خودت و نشون بده زده ب سرت

نمیدونم گرفته با ن ولی خودش انقد ذات بدرد نخوری داره و بی معرفت هس ک نیاز ب پر کردن نداشته باشه

زنگ نزن بهش بیکاری خواهر ....آسایش رو از خودت بگیری...مگه چیکار برات میکنه اینهمه پیگیرشی

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
‌ زنگ نزن بهش بیکاری خواهر ....آسایش رو از خودت بگیری...مگه چیکار برات میکنه اینهمه پیگیرشی

منه احمق دخترم هی ب من میگه بابایی بابایی 

مریضم انگار خاک دو عالم تو فرق سرم